12 augusti -09 - 21 år!!
Ja, jisses, nu börjar man bli gammal ;) hehe. Måste ju passa på o tacka för den fiina bloggen

I måndags jobbade Mattias första dagen. Jag o snuttan var dock inte själva så mkt eftersom vi först åkte o handlade o hälsade på kollegorna lite och sen var vi på BVC o vägde igen. Hon hade gått upp 145 gram men det var inte riiiktigt tillräckligt tyckte hon så får se om det kanske blir lite ersättning som tillägg. Hennes kurva går verkligen spikrakt framåt bara :P 3550 vägde hon nu i alla fall lillfisen!

En liten tjej i en stooor säng :)

Igår var han ledig igen och vi var på "barnkalas" på förmiddagen hos Tindra som fyllde 1 år :) Jisses vad tiden går! Därefter blev det en sväng till stan och byta en klänning som Meja fått dubbelt av, köpte en till sovpåse i stället. Sen gick Mattias och Meja iväg o köpte födelsedagspresent till mig (som är nyyfiken) och jag gick till H&M och köpte nya amnings-BH:ar och en amningströja, det går åt! 


Sen på kvällen var skruttan rätt kinkig och åt och åt. Verkade fortfarande hungrig så tänkte vi skulle prova lite ersättning. Hon slukade 70 ml fort o sen var hon nöjd o sov till halv 4 inatt. Längesen hon sov så länge nu annars, har vaknat vid 2-tiden. Sen i morse när Mattias skulle till jobbet blev hon likadan igen så tänkte göra samma sak. Bara det att när hon ätit 40 ml så verkade hon mätt o nöjd en stund, men sen kaskadkräktes hon över hela mig, sig själv o lite av sängkläderna, hur mkt som helst! Var nog både det hon ätit hos mig och ersättningen. Så in i duschen blev det med mamma o dotter! Så väntar nog ett tag med o ge ersättning igen ;) 

Och idag, dagen till ära, har hon fått på sig suuupergulliga kläder som hon fått av mormor. Hon är om möjligt ännu sötare än vanligt! Nu blir det snart lite "öppet hus" här med smörgåstårta och sånt! :)
Cattis

varsågod :)



Hon är otroligt söt din lilla sessa, :)

jenny

jättesöt är hon. hoppas inte hon blir ett kräkbarn iaf.simon kräktes från 2 månader upp till omkring ett år.

Alfva (Pebbles82)

Grattis på stora dagen!!!

Kajsa

Noo! Jag missade totalt att du fyllde år, skäms! :(..

Men ett jättestort grattis på dig iaf gumman! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress