14 augusti 2009 - Sailet
Jaa jag är nöjd med mig själv, det blev promenad igår trots regn :) Bestämde mig för o gå ut när hon hade ätit, somnat till & verkade nöjd. Sol var det oxå utanför, ett par timmar tidigare när jag hade tänkt gå mig ut spöregnade det ju. Men i alla fall, ut kom vi, och ca 20 meter från huset började det regna. "Jippie", tänkte jag, "får väl gå hem igen då". Meeen, sen tog jag mig själv i örat o bestämde att nu j**lar skiter jag i regnet o går i alla fall. Så, på med regnskyddet på vagnen och fortsatte gå. Började regna lite mer oxå, men skitsamma. Gick ca 45 minuter och efter ca halva rundan slutade det regna och blev jättekvavt i stället! Svetten bara rann om mig när vi kom hem igen.
På kvällen kom Nettan, Andreas och lille Neo, som nu kändes himla stor i jämförelse med Meja. Herregud, han är ju redan 10 månader lille plutten. Nästan i alla fall.

Idag låg jag & Meja och sov ganska länge på morgonen, sen begav vi oss hem till mamma och åt scones med marmelad och ost. MUMS! Därefter gick vi en runda igen, denna gången på nästan en timme. Vägde mig i morse oxå, och är under 70-strecket nu, wiie :)
Sen åkte vi in till sailet. (För er som inte vet det så är sailet [sejlet] ett litet jippo här i Karlskrona, kommer en del båtar o så hit, sen är det lite marknad och så). Stod ett tag i MAXI:s sponsortält och när Mattias kom in till stan gick vi en sväng o kollade, fanns som vanligt inget vettigt, och sen åt vi varsin langos :) Det var inte äckligt det minsta ;)

Nu sover snuttan, somnade precis, så ska väcka till henne lite nu om det går o ge henne mat en gång till så hon klarar sig lite längre. Kanske man får sova till 4-tiden inatt med :) Hon har varit ganska mycket vaken idag, så borde vara trött!
Erika Drake af Hagelsrum

Jaså, du har en blogg :)

Hon är snart 7 månader. Tiden går!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress