22 aug 2009 - Solskenshumör
Tentan igår tror jag faktiskt gick vägen! :) Fast iofs vet man aldrig, så som de lärarna har rättat de andra gångerna...
Lämnade Meja hos mamma vid halv9-tiden och började tentan kl. 9, var som vanligt klar vid 10, var tillbaka hos mamma vid halv11, och vad SKÖNT det var o träffa Meja igen, saknade henne som en tok de två timmarna ;) haha. Fånig man är! Var väl det med att man inte kunde ha telefonen på och så, som gjorde det hela lite jobbigare. I alla fall så hade allt gått bra (såklart) och hon hade mest sovit.
Jag stannade kvar hos mamma o co. och vi tog oss en liten promenad med vagnen, jag, mamma och Meja. Hade dock sprängande huvudvärk, var jättetrött och så var det kvaaaavt ute så blev bara en liten liten runda. Blev även middag där när Mattias kom från jobbet, helgrillad fläskytterfilé med pommes/potatiskroketter/potatis och så sås. Det var mums =)



Bilder: 1. Meja blev superfascinerad av pandan mamma o de hade hemma :)
2. Mamma (mormor) och Meja myser.
3. Hon bara ääälskar sin babysitter, kan sitta där hur länge som helst =)
4. + 8. Dopklänningen är fääärdig och såhär fin blev den!
5. Moster Evelina med Meja
6. + 7. Mys i soffan med sin pappa

Idag på morgonen var Meja som vanligt på sitt soligaste humör. Hon älskar nog till att vakna upp till en ny dag den lilla damen =) Så fort hon har vaknat och ätit en gång gör hon inget annat än & ligga och le och "prata" konstant en stund. Det är vår mysstund på morgonen, och jag älskar den, även om jag oftast är trött som jag vet inte vad. Nu har hon dock gått över till att vara lite smågrinig, sovdags igen skulle jag tro!
Om nu hon är på solskenshumör är det någon som har det rakt motsatta, men det är en annan historia... Blir gaalen!
mamalo

Hon e så jäkla söt Meja, hon ser så pigg och med ut :-) Fin klänning också. /M

Alfva (Pebbles82)

Härlig dopklänning! :) Synd nästan att vi inte ska döpa A känner jag ibland!

Erika Drake af Hagelsrum

Grattis till dop! Jätte fina bilder ;)

Sv: Tack!

Melinda

Vad hon är lik dig :D

Tycker också hon är lik min Maja :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress