21 dec 2009 - Success!!
Ja, som ni ser i inlägget nedan har hela helgen gått till att göra julgodis ;) Har även åkts en del pulka och så. Kan ju dra dagarna lite snabbt...

I fredags åkte jag hem till mamma, syskonen hade då begett sig iväg till skidbacken, så jag stoppade ner Meja i pulkan och gick dit jag med. Hon verkade tycka det var mysigt, för när vi var nästan framme somnade hon ;) På kvällen var det sen dags för fika i stan eftersom en kompis var hemma på blixtvisit från Sthlm, och de lyckades få med mig på en utgång sen :) Så var hemma och lämnade av Meja och bytte om, samt fick "svägerskan" att oxå följa med. Det var trevligt, men isch vad det märktes att man inte vart ute på länge, trött som attan till slut! Var på Nivå i alla fall och sen hem vid typ halv 2.





I lördags var vi hos pappa och Ewa och mitt i allt bak gick vi även ut en runda och Meja fick prova att åka pulka nedför till och med, i deras lilla backe :) Hon verkade gilla det!



Vi klädde även granen hos pappa och de, och det gillade hon minsann! Blev precis vansinnig när jag satte ner henne för att vila armen :P



Och igårkväll när vi kom hem kläddes vår julgran oxå =)


Vår lilla söta gran :)

Just det ja - rubriken var det! Meja somnade igår typ direkt när jag öa ner henne, wohooo! Och utan massa gråt innan på kvällen. Jag är lycklig! Hoppas det inte var en engångsföreteelse!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Maja somnade faktiskt också bra igår! :O

Hon somnade innan halv tio, och vaknade då bara en gång till på kvällen och ville känna att man var där :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress