23 dec 2009 - 5 månader!

BVC i måndags gick bra. Vikt och det ser ni här under, och sprutorna gick över förväntan. Vi hade Mejas moster med oss som busade med henne under tiden, och det hjälpte nog =) Första sprutan bara spände hon sig lite, och andra skrek hon till, men blev sedan lugn igen. Skönt!
Hände tyvärr en liten olycka på vägen dit bara. Vi skulle gå dit från mamma och de med pulkan, bara det att jag var ju (som vanligt) superstressad. Därav körde vi väl lite fort och hoppigt, och plötsligt när Meja slänger sig lite åker hon rakt ner i snön =( Stackars liten. Blev alltså att bära henne resterande bit, AJ min arm!
Förresten älskar jag påhittet med pulka annars, mycket lättare att dra den än köra vagnen :) Meja verkar oxå varit nöjd.

Igår var vi hemma och städade lite + kokte risgrynsgröt på dagen. Lillebror kom hit med bussen oxå och skulle hjälpa mig med Meja. Mhm, spelade mest TV-spel + dator i stället skitungen :P Så resten av städningen får alltså klaras av idag nu när jag är klar för dagen med mitt datoranvändande ;)
På kvällen igår blev det ingen BodyCombat, jag var i stället och åkte skidor :D Har varit så avis på att mamma och se ska till Idre Fjäll i januari, men nu fick jag i alla fall åka lite, dock bara i Rödebybacken, men i alla fall :) Var jag och syskonen. Synd bara att det kom massa snö precis innan backen öppnade så det blev massa lös snö, är så svårt att åka i. Var även lite varmare än sista dagarna annars, runt 0:an eller strax under, så var lite kramsnö -> dåligt glid med. Men kul var det :)

Här hade jag en bild att lägga in på backen oxå, men eftersom internet har blivit totalt idiotiskt sen jag installerade några Windowsuppdateringar så går det inte >.< Blir så aaarg! Den ska ju bli bättre av dem!! Hjääälp mig!

Ikväll kommer pappa och Ewa hit på lille julafton och imorgon blir det först  till Mattias föräldrar och sedan min släkt efter Kalle Anka. God jul alla :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress