9 dec 2009 - J**la gåstol!!

Åååh jag blir snart totalgalen på Mejas gå stol! Hon har provsuttit den nu ett par dagar, och hon bara älskar den! Bara det att hon når inte ner med fötterna, och jag kan inte sänka den!!! >.< Har provat allt nu, men det hjälper inte!! Aja, kul att hon tycker den är rolig iaf, även om hon inte kan gå med den... ;)

 
Såhär vacker är jag när jag pluggar ;) Haha!

Ja, mycket annat än plugg och lite dator har inte de senaste dagarna bestått av...jo, lite PrisonBreak innan läggdags med! Det mesta som snurrar i mitt huvud just nu är takykardi, defekation, hypoventilation, trycksår och katetrar... Uärk! 2 dagar till, sen är det över! Kan inte ens sova på kvällarna för jag tänker så mycket, och i morse kunde jag inte ens sova igen efter Meja hade vaknat och ätit vid halv 7, och det brukar jag inte ha problem med! Efter typ en timmes snurrande fick jag ta och lägga min lillsnutta på min mage, och då äntligen kunde jag slappna av och somna om. Hon har lugnande effekt på mig ;)

Just nu ligger hon och sover i min famn och jag har faktiskt hunnit plugga en del redan idag med. Senare tror jag vi följer gårdagens exempel och åker hem till min kära mamma så jag kan plugga lite även när hon är vaken. Sen i eftermiddag kommer försäkringskillen som var här för ett par veckor sen igen, då är det dags för mig och Mattias att bli försäkrade!


Jaha, får väl bli lite bilder med, för hinner inte skriva mer. Inget intressant som hänt ändå... ;)


På babycafét i måndags. Ena bebisen orkade inte hålla upp huvudet så länge så han la sig och vilade på Mejas hand sen, hon tyckte det var ganska trevligt ;)


Älskade gåstolen, även om hon inte når ner, mer än med ena tån när hon anstränger sig...


Syskonen

Lillebror fotade lite igår när jag satt där och pluggade


Rotmos smakades igår, och det var minsann gott! (extra gott om man får äta själv)

Alfva
2009-12-09 @ 16:17:28
URL: http://alfvan.wordpress.com

Hört att många gåstolar blir höga för små bebisar, en del går ju bara att sänka i två lägen!

Vi åker ju bort nu, så förhoppningsvis kan hon ha den vi får i julklapp när vi kommer hem!

Vad består rotmos av?

Sara
2009-12-09 @ 16:52:10
URL: http://borderkillarna.blogspot.com

Har samma problem med Hugos gåstol. Han når precis ner, men hade gärna kunnat sänka den lite till, bara hoppas att de växer lite till =)

cattis
2009-12-09 @ 22:21:13
URL: http://shadowstorm.blogg.se/

Hehe ja Jonathan kan skratta, såhär har han ju skrattat sen säkerligen 1 månad tillbaka. :) Jag tror jag förstår hur du menar, jonis hade något konstigt pipskratt förut innan han fick detta.Dumt att de inte gör gåstolarna bättre, själv så blir det ingen gåstol här..Han får bo på golvet ;)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0