10 juni -09 - ledig dag!
Nu har jag jobbat måndag tisdag. Ledig idag o sen jobb torsdag - måndag o så blir det säkert någon mer dag nästa vecka innan det är semester :D Ska bli såååå sköööönt. hoppas lillbebisen kommer under semestern med sen så mattias får 6 veckors ledighet på raken i stället, och jag slipper vara själv hemma när det sätter igång =)

Igår efter jobbet åkte jag o hämtade syskonen o fixade lillasysters hår eftersom hon skulle ha skolavslutning på kvällen.


Vet väl inte om jag blev såå nöjd egentligen, hennes hår är egentligen lite för kort att locka, men hon ville ju vara fiiiin sötnosen =) Söt blev hon i alla fall!

Igår var pappa o ewa här o åt middag, blidde lite tacos, himla originellt ;) Men gott var det i alla fall. Var dock inte jättesugen egentligen. Har ingen matlust alls för tillfället. Och kom på häromdagen att det jag verkligen har fått avsmak för mest under graviditeten var det jag var rädd för att få sug efter, typ chips o sånt. UUUURRRK! Inte ens lite sugen, men ganska skönt faktiskt. Var chips framställda både i fredags o lördags men åt inte ett enda, mådde nästan illa av o se dem.

Idag skulle jag gått upp tidigt o lyssnat när lillebror spelade piano på sin skolavslutning, men när klockan ringde 7 kände jag att jag inte alls sovit bra så orkade inte tyvärr =/ Men de (mamma, lillebror o lillasyster) kom hit en sväng o fikade efter sen så spelade han lite för mig här hemma i stället =)

Resten av dagen blir bara vara ledig tror jag. I alla fall ett par timmar nu. Ska sitta här vid datorn o lata mig bara ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress