20 juni -09
...och nu har både jag o älsklingen SEMESTER!! Fiiiii fan vad skönt :D

Jaha vad har hänt nu i veckan då? Jobbade i måndags eftermiddag i alla fall... Hade världens mest idiotiska kund de första jag kom dit, så var skitirriterad halva kvällen sen :P Konstigt att en person kan förstöra så mkt. Så ska man sittra där o vara trevlig oxå sen.. gosh! Bara för hon skulle visa kvittot på grejerna hon hade med sig in.. *himlar med ögonen*

Tisdag onsdag torsdag var oxå ledigt, skönt! I onsdags skulle jag med mamma o syskonen till barnens gård eftersom det var så fint väder på morgonen och eftersom det var hampus (lillebrors) 11-årsdag. Så jag o mamma tänkte bara ligga o steka i solen medan de badade osv. Synd bara att det blev pissväder det första vi kom dit, och vi låg under handdukar o tröjor o höll på o frysa ihjäl. Till slut började det regna oxå så vi begav oss hemåt igen. Sen blev de kalas för gullungen på kvällen.

Torsdag var det dags för lövmarknaden och jag åkte in med mamma o syskonen på förmiddagen o gick ett tag. Köpte mig en ny handväska och en sillamacka. Sen åkte jag ut till jobbet o väntade in mattias och pappa&ewa och åkte in med dom. Blev langos ;) Kan säga att jag var hyfsat trött i kroppen sen på kvällen och det tryckte på som attan!

Midsommarfirandet påbörjades på jobbet, och när vi stängde åkte vi med stiffe o julia ut till sturkö där det skulle bli fest. Fick jättegod midsommarbuffe och sen blev de mingel o lite musiktävling/underhållning osv. Mycket trevligt var det! Åkte dock hem hyfsat tidigt sen eftersom älsklingen skulle jobba idag igen vid 7 och vi var hyfsat trötta efter tidig morgon igår osv. men tack för en trevlig kväll :)

Slappdag idag. Blidde lite matjessill och nypotatis o gräddfil innan för o få lite fortsatt midsommarstämning och sen en halv pizza ikväll, gott! Är bara så jäkla sugen på jordgubbar med socker och grädde, har inte ätit det än. Guuud vad gott det hade varit. Får vänta till imorgon... Nehe sängen snart, blixtertrött igen.

Bara en vecka kvar tills bebisen räknas som fullgången. Hoppas inte den väntar typ 5 med att titta ut =/
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress