3 juni -09

Igår var älsklingen ledig så självklart skulle jag till skolan ;) alltid likdant! Menmen, var bara 1½ timme i alla fall. Vi fick lite tid ihop på morgonen, sen åkte jag in till skolan o hade näst sista basgruppsträffen! :D Mötte sen upp mattias i stan och tog en glassiären-glass, första för i år! Var mkt gott! :) Gick o kollade en kort runda på stan, sen åt vi lite pastasallad och han gick o tränade. Jag mötte upp kusinvitamin o väntade in honom med en sockerbulle på 3G. (var det inte jag som skulle sluta med sånt onyttigt?! ;P)
Åkte även en sväng med kusin till skopunkten o köpte mig 3 par sommarskor. Hade definitivt INTE råd egentligen, men hade faktiskt inga =/ Skulle hitta några flipflop men fanns inte, så köpte 2 par sandaler och ett par typ mer finskor/pumps. Alla utan klack då jag misstänker att jag inte pallar gå med de höggravid i sommar ändå.
Sen blidde det bio med mattias, vi såg änglar & demoner. Sen var himla bra faktiskt, hände saker hela tiden så man hann inte slappa till, skönt!

Idag är det plugg för hela slanten till omtentan (meningen så i alla fall...) så satt o läste från halv 11 någonting till 12-halv1 i alla fall. Sen råkade jag somna till till klockan 1 och var skiiittrött när jag vaknade, helt yr i bollen. Så nu har jag ätit lite och suttit här en stund så nu blir det ner med näsan i böckerna igen i 2 timmar till i alla fall. Usch jag som skulle pluggat hela dagen idag. Menmen, hoppas det går vägen i alla fall!

Idag är det 54 dagar kvar tills bebisen är beräknad enligt ultraljudet, alltså förhoppningsvis lite mindre :P Räknaren har ÄNTLIGEN slagit över till 8:e månaden och jag har gått över 80% av tiden. Är i vecka 33 nu... Här kommer senaste bilden av magen. (ursäkta att jag är så snygg ;P)



Tror även att bebisen börjat fixera sig, magen har hamnat mycket längre ner sista dagarna och nästan alla sparkar känns lite högre upp i magen. Tror även att lite av slemproppen släppte igår, men den kan ju återbildas igen än så länge =) (ursäkta grose info känsliga läsare!)

maria i väntan på den lille

Okej, ja du har verkligen tur:P vi har ju 2 långa trappor upp till oss och jag blir helt slut efter den haha så ja konditionen är ju inte på topp. Men tur är att det finns duschar så att man kan duscha när det blir för varmt :) Ja det där med "UT" känner jag igen, när man får kraftiga sammandragningar eller förvärkar så då vill man inget annat än att han/hon ska komma ut :)

Cattis

vilken härlig mage :) Tack så mycket! den är köpt på Barnens hus för 300 kr som jag tycker är helt överkomligt pris ändå =)

Cattis

tack :) Ja man måste ju försöka på alla sätt och viss att lyckad få till det i ett litet badrum också. Det blir trångt men det får gå, är ju inte under en så himla lång tid heller :)

Lollolindberg

Grattis till bebben =) När har du bf? Sj har jag 25 juli .. Lycka till :)

Lollolindberg

Okeeej vad roligt :) Hur känns det då? nervös?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress