27 maj -09
Jaha idag är det alltså precis 2 månader kvar tills bebisen är beräknad enligt ultraljudet. Hoppashoppashoppas den kommer lite tidigare. Om 5 veckor eller så är den jättevälkommen för då är den faktiskt helt färdig i alla fall ;)

Handling och jobb osv i måndags gick finfint. Jobbet gick ganska fort för en gångs skull tack o lov, hade ett par st sommarjobbare på upplärning på kvällen så då rusade tiden iväg!

Igår satt jag med hemtentan på morgonen, kom äntligen igång ordentligt, innan har jag typ gjort framsida, skrivit någon mening o sen inte kommit längre :P Sen var det basgruppsträff i skolan med. Sen åkte jag o älskling på info-möte om föräldrapenningen på försäkringskassan, var väl ganska intressant. Kände dock att jag redan visste det mesta, men ändå skönt att få det lite uppklarat =) Mattias fattade dock nada sa han ;) hehe.. Så nu idag är papper inlämnade till vår kära personalchef med så hoppas hon skickar in dem idag så jag får mina pengar i tid sen. Räknade lite på det igår och den 20 juli blir första dagen jag måste ta up föräldrapenning för då är semestern slut..! När vi kom hem gjorde vi lite tonfisksallad och bara tog det lugnt hela kvällen, jag pillade lite med hemtentan men orkade inte helt klart.

Såå, idag på morgonen blev det upp när mattias åkte till jobbet och skriva klart, och hann få iväg den i tid oxå, woho för mig! :) Hoppas bara man gjort det rätt nu...
Skule gå o ta reda på hur tentan vi hade för två veckor sen gick igår med, men hon var ju inte där =( Så vet fortfarande inte hur det gick, men tydligen har 75% av klassen kuggat så jag har inga stora förhoppningar... Men OM jag skulle ha klarat den så är jag faktiskt klar nu :D Nada mer plugg förrän januari, wiiie! Känns helt sjukt att det redan gått ett helt läsår.

Sitter här nu och äter lite rester av tonfisksalladen med en kickande unge i magen och funderar på om jag ska hem till mamma o sola lite? Så trist o sitta här själv ju. Blir i vilket fall bara slapp resten av dagen, plugget till ev. omtenta tar vi imorgon eller något! :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress