11 nov 2009 - 1 år <3
Imorgon är det precis ett år sedan! Ett år sedan jag hade ont i bröstvårtorna som bara den, det brände som tusan. Ett år sedan jag satt i skolan på föreläsning och där började må illa som en tok. Ett år sedan jag tänkte "Jag tar ett test för att sluta grubbla på om jag är gravid i alla fall". Ett år sedan jag såg de där två strecken framträda på stickan. Ett år sedan jag hällde i mig en liter vatten för att ta ännu ett test som visade ett knallblått plus. Ett år sedan jag ringde Linda och inte trodde på det jag sett. Ett år sedan jag satt hela eftermiddagen som i en bubbla och väntade på att Mattias skulle komma hem. Ett år sedan mitt liv förändrades till det bättre <3


Kort sagt, för ett år sedan idag visste jag iiingenting! Jag hade såå jäkla ont i bröstvårtorna och var svullen som attan i magen, men trodde att det hade med något annat att göra...och nu sitter jag här med min underbara dotter i famnen. Vad livet förändras :)





Igår åkte vi och handlade lite på MAXI och fikade sedan med "tant Hanna" i stan ;) (det var hon som sa det, inte jag ;P). Jag åt en caesarsallad, muuumma! Hon hade köpt en så himla fin klännig till Meja, hur söt som helst! Riktig kalasklänning ;) Jag "råkade" även shoppa en nyårsklänning till goungen på MAXI som bara inte gick att gå förbi ;) En marinblå sammetsklänning med lite glitter i, som till och med Mattias sa - F*n vad söt den var! när han såg den. Han brukar inte vara så entusiastisk om kläder annars ;)
Åkte hem till mamma & co. efter fikan, eller var iofs bara lillebror hemma. Vi spelade lite WiiFit (villlhaaaa!!) och Meja kollade på och undrade vad vi pysslade med.  
På kvällen sen blev det BodyCombat för mig, kändes inte så dåligt som jag trodde det skulle göra efter 2 veckors uppehåll, det var lika kul och gick faktiskt ganska bra!

Kisarna har fyllt 3 år i dagarna nu med, grattis till dem :)


1. + 2. På 3G med tant Hanna
3. Frukost idag. Gröt är goott! ;) Man blir extra fin med katrinplommon oxå i ;)
4. Igår och idag blev det Levis-kläder ända från USA, ser ut som en riktig cooling =) "Myser" med Lucifer i morse på bilden (=drar honom i pälsen, han fick nog efter 2 minuter ca :P)
Issa

så söt hon är på bilden med kisen;) iofs är hon alltid söt.. tihi puss o kram

Melinda

Ååh, så härligt med de där plusset!

De va snart ett år sen jag fick plusset på stickan :) den 3 december fick jag ett fett + ! <3

Du va väl ganska tidigt gången då du fick reda på't? :)

Helen

...ja tänk vad mycket som kan hända på ett år!!! Underbart eller hur?!! Puss mamma

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress