16 nov 2009 - PrisonBreak


Igår - mysdress från "Pippi"      Idag - HelloKitty-set från H&M



I lördags eftermiddag kom lillebror hit och vi åt middag nere hos Mattias föräldrar. Det blev kalkonfilé, hasselbackspotatis och vitvinssås, riktigt gott var det! Meja satt och lekte med sin telefon i stolen :P Hon var vaken nästan heela dagen i lördags så hon var riktigt trött framåt kvällen.
På kvällen sen var vi hemma och plöjde massa PrisonBreak, Mattias syrra var här oxå. Fyy vad bra det programmet är!! Det var tur jag övertalade Mattias att kolla om från början igen, köpte ju del 2 av första säsongen till honom i FarsDags-present, och han tyckte inte vi behövde se om från början, men vilken tur att vi gjorde det!! Man kommer ju bara ihåg själva huvuddragen, men hade glömt massa!



Igår tog Mattias och lillebror hand om Meja största delen av dagen, medan jag plockade med tvätten, städade sovrummet/garderoben (nej, jag är inte klar än...), lagade lunch och satte upp lampor. Lagade även potatis-smakisar till Meja så hon fick prova litegrann srn, det var inte poppis :P Det är klart, blir ju helt annan konsistens och så än gröten som hon är van vid att den kommer från skeden. Vatten är poppis i alla fall, hon skiner som en sol när det kommer fram :)



Nu ska vi ta oss iväg till bvc och väga gumman, chansar på 5600 g och 62 cm!
Update: 5740 g :O Aldrig gått upp så mycket! (=740 g på 4 veckor). 61,5 cm lång och 41,7 cm runt huvudet.
Haha hon låg och försökta bita i hunden på babygymmet innan, men den satt ju fast! :(

Helen

Sööötnosen - kan aldrig kolla för mycket på henne:)!!!

Melinda

Fina tjejen :)

Alfva

Oj, hon börjar ju växa på sig rätt bra nu! :) A växte ju som en tok i början, men börjar stanna av nu istället!

Ja, Meja är ju också lite före sin tid minst sagt! Men så är ju tjejer oftast lite tidigare med! ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress