20 nov 2009 - Naglar

I onsdags var ju då Mattias lilla kusin Midna + hennes mamma här. Meja försökte sig på litegrann att prata lite med henne och ta henne i handen i babygymmet men Midna brydde sig inte det minsta ;) Hon är ju 2 månader yngre än Meja och hon har ju precis börjat bry sig om andra bebisar, så inte så konstigt.
Sen gjorde vi nog inte mycket mer den dagen...eller?! Fattar inte att jag kan ha så dåligt minne!! Sjukt ju...


Det skiljde inte jättemycket mellan dem på längden, men Meja var lite bredare ;) (är nog första gången!) och Midna hade ju såå mycket fint hår. Mejas bara ramlar av :P

Igår gick jag upp redan kl 8 (!!) och Meja vaknade ju såklart oxå när jag gått upp. Hörde hur hon låg och skrattade och pratade inne i sovrummet precis när jag hade börjat äta :P Knasunge! Bilden här bredvid är på henne när jag kom in i rummet, alltid solskenshumör när hon vaknar! Därefter åkte vi in till stan eftersom jag skulle fixa mina naglar (tack mamma!!). Tog med vagnen in dit och bullade upp lite bakom Meja och satte henne där i. Vi köpte även majskrokar häromdagen som vi tänkte hon skulle få testa, så jag gav henne en sån som lite underhållning medan hon satt där, och det tog ca 1 minut så var den slut :P Gav henne en till och den tog slut ännu snabbare! Det var minsann godare än potatis ;) Hon gillar fortfarande inte det alls, men vi har ett par smakportiner kvar, så provar ett par dagar till. Hon äter ju bara någon tesked eller två åt gången. Gröten går fortfarande super, och katrinplommonpurén hon har på har hjälpt hennes mage jättemycket, perfekt! =) Vatten är oxå en höjdare enligt henne. Om hon gnäller lite medan hon äter gröten på morgonen så är det vatten hon vill ha ;) Skiner som en sol när man lyfter upp vattenmuggen.
Hon som fixade naglarna hade köpt en suuupersöt liten liten hund med, man bli ju sååå sugen. Men det ör för mycket ansvar...eller?!

Därefter gick vi och fikade med Jenny!! Hon har nämligen äntligen kommit hem från Australien! Sist vi sågs hade jag en lite halvstor mage och nu var där en nästan 4-månaders bebis i vagnen :) Var så kul att ses igen!! 

Åkte sedan ut till MAXI och fördrev ett tag där eftersom Mattias bil är totalt värdelös och bara hoppar, så vi fick vänta in honom. Åkte sedan till M:s bror och umgicks med "svägerskan" medan karlarna tränade. Mycket trevligt, go tjej det där =)

Nu har Meja somnat i min famn efter sin vanliga frukost och sen blir det hem till mamma en runda + babysim. M:s mamma ska med oxå så tänkte be henne ta lite kort =) Ikväll mat och bowling :) 


1. & 2. Ungen ligger verkligen inte stilla en minut när man lägger ner henne längre :P På andra bilden hade jag lagt henne på rygg, på en utvikt filt, med huvudet hitåt... ;) En halv minut senare när jag kom  tillbaka såg det ut såhär.
3. "Kansjääälv!" - Vill inte att mamma ska mata med gröten längre... Vansinnig när jag tog skeden från henne!

4. Dagens - Mjukisdress från KappAhl
Nedan: Naglarna klara


  

Emelie

Näe det är himla konstigt hur alla försöker övertala en till att vaccinera sig. Precis som du säger så försöker ju inte vi övertala andra att inte göra det. Så tycker folk kan ge sig hehe..

blommigatjejen från FL

super snygga naglar!själv kör jag en snabbis med nagel lacket när jag hinner:)

Jo hundar e söta men oj vad jobbigt det är emellanåt att hinna med, vi har ju en dvärgpinscher som ska ut hundra gånger om dagen i ur o skur.

Melinda - Mamma till Maja ♥

Mysiga bilder som alltid ^^,

Hur ofta ger ni henne smakportioner nu?

Maj blir ju 4 månader om 3 dagar, och vi har börjat gett henne lite :) det går ganska bra tycker jag!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress