23 nov 2009 - 4 månader
Idag blir mitt lilla gull 4 månader <3 Tiden går fooort!

Haha gick förbi en i mitt tycke väääldigt rolig löpsedel i fredags kväll - "vi överlevde svininfluensan" och en bild på ett par personer, haha! Skulle tro att det finns ganska många fler än dem som överlevt! Det stod ju säkert lite annorlunda inne i tidningen, men det lät kul iaf ;) Tycker att hela grejen med "svininfluensan" är så enormt uppförstorad här i Sverige! Menmen, vi får väl se hur det artar sig till slut, om det blir jätteilla eller inte illa alls...

Glömde kameran hos Nettan och Andreas igår så bilder får vänta till nästa inlägg!

I fredags kväll åkte vi in till Michel's och köpte mat, kebabsallad för min del, och åt det hos Mattias bror. Åkte sedan ut till Cyberzone och spelade discobowling, gick helt okej! 117 p första rundan, 100 på andra och 3e spelade vi bara  slag som jag hade 35 p efter 2 och en spärr på 3e. Hade varit kul och se vad det blev där med... Fyyy vad dyrt det var bara, 200 kr per bana och timme :O

I lördags jobbade M förmiddag och jag och mamma skulle in och träna dans på Aktiva eftersom det var "AktivaConvention". Bara det att när hon hade hämtat upp mig hemma och vi var på väg för att lämna av Meja hos pappa och Ewa ringer Ewa och säger att pappa just har åkt iväg i ambulans :O De sekundrarna innan hon sa varför hann jag tänka sååå många tankar om både hjärtinfarkt, stroke och grejer... Tillslut fick jag veta i alla fall att han hade "bara" rivit hål på ett åderbråck på benet så blodet hade sprutat på hela övervåningen i princip, massa handdukar som var helt nerblodade, blödde igenom direkt. Blev alltså ingen träning, fick så ont i magen och ville inte lämna Meja där heller eftersom Ewa kanske var lite skärrad.
Åkte sedan iväg på trav när pappa kommit hem (han skulle abolut inte stanna hemma!), det var V75 på Kalmar. Jag och M vann lite pengar och Meja var jätteduktig =) Arg som ett bi på hemvägen bara, men hon var så övertrött!

Igår blev det lunch med våfflor hos Nettan & Andreas, trevligt då det var ett tag sen vi träffades nu! :) Sedan åkte vi ner till Mattias föräldrar och spelade lite poker + Så det kan låta.

Skulle ut på promenad med Emelie nu, men Mattias har både vagnen och sjalen i bilen :S Får se hur vi löser det...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress