7 nov 2009 - "Fars Dag"

Idag ska vi fira mini-FarsDag här hemma :) Är ändå iväg så mycket imorgon med både min och Mattias pappor så tar det idag i lugn och ro i stället. Meja (läs jag) har köpt en pyjamas till sin pappa, han gillar egentligen inte pyjamasar, men det är så förbaskat kallt här hemma så tänkte att det kan vara bra ändå =) Har även vunnit en auktion på Tradera på fortsättningen av säsong 1 på Prison break, har bara första delen innan, så den får han oxå! =) Blir plankstek till middag i eftermiddag. Får docl bli blomkålsmos eller något för mig, för ska verkligen vara noga nu! Sen blir det pepparbiff och pepparsås på också. :)

I torsdags började jag slå in julklappar :) Skulle ändå ta undan alla Ullaredsgrejerna, så tänkte att jag kan likagärna slå in det som var julklappar direkt. Så är inte så hemskt många kvar nu ;) Har till M kvar och hittar säkert något mer till lilla M också ;) Sen pappa & Ewa + något litet till mamma. Sen är det klart! Skönt när det är så tidigt! Till min store M har jag redan bestämt vad vi ska köpa också, inväntar bara lite pengar, mina tog ju liksom slut i Ullared... =/

Igår blev det lite tvätt och plock på förmiddagen, sen babysim, det var lika kul som vanligt, men OJ vad tiden gick fort! Körde till mamma och parkerade bilen där, sen gick jag med vagnen fram och tillbaka, så blev drygt 40 minuters promenad av det =) Blev sedan hemmagjord kebabsallad till middag, kebab med bröd för Mattias. Fick till kebabsåsen jäkla god :D Fil, cayennepeppar, italiensk salladskrydda och vitlökspulver. MUMS! Till och med Mattias sa (utan att jag frågade) att den var riktigt god!

Nu är han på jobbet och Meja somnade precis i min famn. Kom på att jag glömt lägga in en video på när hon åt gröt förra veckan med, länk kommer här i stället -> http://www.youtube.com/watch?v=MORYppaNJRE
Bjuder på lite bilder som avslutning!



Igår (sista = Kollar på Madagaskar på kvällen): 



Älskade syster:


MiniFarsDag:


Den supersöta klänningen har hon fått av mina tjejkompisar, så sööt :)

Maliiin

Meja är verkligen en kopia av dig, haha.

Emelie

Gud så lik Meja är dig =) En riktigt sötis. Ska också till Ullared nästa vecka så hoppas me på att hitta lite julklappar =)

emmah - 20 år & blivande mamma

sv: tack så mkt :) ja det är jätte fint, inte så vanligt heller för den delen :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress