9 nov 2009 - Sitta!

Älskade älsklingar! <3


Det blev en lyckad "miniFarsDag" i lördags =) Mattias fick sin pyjamas och sitt kort som innebar PrisonBreak-boxen och verkade nöjd =) Han såg lite paff ut över pyjamasen först men när jag förklarat verkade han nöjd =) Och han använde den till & med på kvällen sen ;)
Mamma och de skulle åka på discobowling sen framåt kvällen, så vi följde med. Var trevligt men första rundan gick ju verkligen totalkass för mig! Andra gick ganska bra, men den hann vi inte spela klart =( Mattias vann som vanligt, han är verkligen jätteduktig på det!


Söndagen blev mer FarsDags-firande, denna gången av våra fäder. Åkte först till Mattias pappa och fikade lite + gav paket. Därefter bar det av till min för att äta lite god mat och sitta och babbla och spela kort, och lämna paket där med såklart. Båda verkade nöjda med sina tavlor vi gav dem, se bild nedan =)
Kollade på två TV-program värda att nämna igår. Först var det L.A. Ink hos pappa och Ewa, och där var en som tatuerade in ett porträtt av sin dotter som hade avlidit tidigare, endast 15 månader gammal. De hade fått reda på när hon var 3 månader att hon hade en form av cancer i nervsystemet och hon hade inte lyckats övervinna det. :'( Vet verkligen inte vad jag skulle ta mig till om någit sådant hände min lilla Mejsa. =( Uuuuusch! Ofattbart!
När vi kom hem kollade vi på en inspelning av Rödeby-fallet som pappa skickade med oss. Det fallet är ju bara för hemskt, det är ju så sjukt att något har kunnat pågå så länge utan att någoit har hänt, och helt sjukt hur det kan slå slint för att man blir så förbannad, men frågan är hur längt man hade kunnat gå själv i samma sits..?!


Idag har Meja varit på underbart humör, mest bara lett och varit glad hela dagen. Sandra och hennes lilla Mika (en månad yngre än Meja) + Elena var här på lite hallon&blåbärspaj innan, mycket trevligt. Meja försökte ge bort sin bitring hela tiden, gullunge! Det märks att hon är mycket mer med nu!


Och, jisses, Mattias ropade för en stund sen att jag skulle komma in i sovrummet och titta, och ungen kan sitta!! Herregud, 3½ månad gammal :P
Bildbevis -

Melinda

duktig tjej :)

Maliiin

Vilken söt bild, den sista :) Saga är med på g med att sitta men hon tippar fortfarande åt sidan :)

Madde

Hon är oförskämt gullig ungen din:)

Shannara

Godingen vad duktig då! ler

Beatrice, lycklig mamma&sambo ♥

Mysigt :) Vad duktig hon är!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress