19 okt 2009 - Sprutor...
Oj vad jag vart slö med datoranvändadet i helgen ;) Får dra lite snabbt ;)

Babysimmet i fredags var ännu mer poppis än veckan innan, hon log sig igenom hela halvtimmen och tyckte allt var superskoj, även att få vatten över huvudet. Ledaren tyckte hon var jätteduktig och verkade bli vattenvan fort för att vara så liten :)
Blev sedan gymträning som gick bra & middag hos mamma o co. där Meja hade varit under tiden :) Supergott! Smördegsinbakad fläskfilé med sallad och kokt broccoli, eller ja, egentligen var det ju potatiskroketter eller så till med, men tänkte att jag inte behöver synda föör mycket (har jag iofs gjort hela helgen ändå!

Lördagen blev rätt så tidigt upp, sen åkte vi och handlade hela familjen, blev en runda till Max och åt oxå. Sen lite senare blev det kroppkakor hos Mattias föräldrar, yey! :D 

Söndagen var fylld av städning som vanligt, men, var faktiskt ute och gick i 1 timme och 10 miinuter med på eftermiddagen :) Gick upp till fotbollsplanen, gick slingan där, och tillbaka. Dock märkte vi att stigarna på slingan var väääldigt smala på vissa ställen, så var lite svårt med vagnen :P
När vi kom hem tillagades en klassisk söndagsmiddag by me =) Nötstek, champinjoner, sparris, stekt potatis, gräddsås och brysselkål. Gele med såklart! Gott var det, dock bara ett par små potatisbitar för min del. Pappa + sambo kom hit och hjälpte oss att äta upp =) 

Idag vaknade gumman typ lite efter 7 för mat och hade sedan lite svårt att somna om, men det gick till slut och vi sov till kvart i 11! :O Hello sjusovare ;) Men nu får vi snabba oss, för ska till bvc efter 1 och vaccinera lillan m.m. Usch är lite nervös för stackaren, tänk om hon blir superledsen och får feber osv :( blä!

Melinda

Maja ska ta 3 månaderssprutorna om en vecka :(

Hur gick det ?

Jenny

Hoppas de gick bra med sprutorna för lilla Meja oxå. Märktes knappt på Lucas faktiskt, skönt ..

Kram

Jenny

Skönt att det gick bra iaf. Men hon kanske fick lite värre biverkningar eller va man ska kalla det eftersom hon är lite mindre. Tuva blev med halvdålig efter sina. Hoppas ni får sova inatt iaf..

Kram

Anonym

Vill du också shoppa GRATIS på t.ex Nelly, Gina Tricot eller H&M?

Gör som jag och bli medlem på Gratisbio

som är en helt GRATIS sida!

Där får du poäng som du sen växlar in mot

presentkort eller biobiljetter!



Du får poäng för allt;

x Logga in

x Skriv gästboksinlägg

x Skaffa vänner

x Blogga

x Var med i tävlingar

x Svara på frågor

x Spela spel

x Shoppa

x m.m!



Du behöver bara 200 poäng

för att få ett presentkort,

och blir du medlem genom min länk:

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=209988

får du 75 poäng!!

Bra va?

Det funkar, jag lovar! :)



Alexandra - Neos mamma

hur gick de för lillan o sprutan?



Neo ska få den på fredag nervör

Alexandra - Neos mamma

usch jag ser inte fram emot när neo ska få sprutan :(

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress