9 okt 2009 - Skratt! =D
Wiie, genombrott igår. Mitt i allt skrik var hon glad en stund och skrattade åt mig. Alltså på riktigt, med ljud, SKRATTADE! Weey en sån glad mamma man blev då =) Gullsnutt! Så jag förlät allt skrikande för ett tag =) Sen började det dock om igen på eftermiddagen så jag blev lite trött igen, menmen, hon kan ju inte vara gladast jämt! *Puss på Meja* ;)

Ingen träning igår heller, eftersom hon var på det humöret hon var ville jag inte lämna iväg henne. Synd om både henne som känner sig övergiven kanske och om mig ju om man bara ska oroa sig för att hon skriker på barnvakten hela tiden :( Men idag så jäklar! Ska försöka övertala Mattias att vi kör extralångt pass idag. 1½ timme ;) Tänkte nämligen eventuellt gå på dansen vid halv 5, och om jag gör det vill jag köra lite styrka efter oxå, och gör jag det inte så vill jag köra både styrkepass och lite kondition tänkte jag. Aja, får la se vad han tycker om saken. Sen ikväll blir det fredagsmys med dip och film. Älskar de små familjekvällarna =) Myspys!

Igår eftermiddag (när hon hade tystnat första gången) så åkte vi iväg till kusin och gick ut i skogen och tog massamassa kort. Blev 120 st tror jag det stod ;) Oops! Men var ju ganska många som var lika, och ett par stycken som blev totalkass! Men några riktigt fina fick jag till, kommer lite exempel här nedan :) Kul var det i alla fall. Ska ta med syster ut en dag med och fota henne lite!
När vi kom tillbaka till kusin blev det som sagt skrik igen, ville inte ha mat och ingenting dög. Till slut åt hon i alla fall och tystnade, och när vi kom hem var hon på superhumör lagom för att träffa sin faster, farmor och farfar som kom hit och fikade =) Blev lite te och ekorrbon som jag rotade upp ur frysen.

Idag på morgonen var jag faktiskt duktig. Gick upp INNAN Meja vaknade (typ 9, men i alla fall ;P) och hängde ut tvätt på torkvindan i det fina vädret, slängde in en ny maskin och lagade frukost som blev äggröra och bacon. MUMS att faktiskt få äta sånt =) Älskar det! Nehej nu kommer lite bilder, jag ska fortsätta med mina garderober och skåp här hemma, blev ju inte direkt mycket gjort igår!


Gårdagens lunch:                              Dagens frukost
Skiva kassler, lägg i en smord form
På med mozarellaost i tjocka skivor
Häll över sweetchilisås efter smak
In i ugnen ca 20 minuter, 200*, KLART!
...och gott blev det ;)


 





Emelie

Kul att Meja börjat skratta, måste vara mysigt att höra =)

Alvin blir 4 veckor imorgon =)

Helen

Såå fina bilder!! Och ... var inte rädd att lämna henne här om hon e gnällig - jag överlever det - no problems!! Bara så du vet!!Puss

cattis

Va härliga bilder :) Såg ut att vara en fin höstdag. Och va kul med skratt, Jonathan har också gett ifrån sig skratt åt mig och Tommy för några dagar sen :)

mamalo

Vad härligt med skratt! Jag fick också ett par sånna riktiga skratt som liksom kluckar av glädje härom dagen, det är ju så underbart! Det tog mkt längre tid innan vanja skrattade, hon e iofs rätt svårflörtad i det stora hela. Vilka härliga höstbilder! Har åxå börjat med lchf, får se hur många dar jag klarar, självdisciplinen e rätt usel :-P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress