1 sept 2009 - Ny kamera



Lillan bara älskade att bada igår =) Vi tog med oss moster Evelina oxå eftersom det skulle bli lite lättare att duscha av sig och så efteråt. Hon såg rätt förvånad ut när vi kom i vattnet (Meja alltså) men trivdes som bara den när hon väl fattade. Badade nog 20-25 minuter sen verkade hon bli lite frusen så vi gick upp. Tog på henne mysdress så hon inte skulle frysa o begav oss hemåt!

Idag låg hon oxå i babysittern medan jag åt frukost, jättenöjd var hon! Sen fastnade jag här ett tag och när hon hade ätit lite till så åkte vi iväg och skulle handla. Efter vi hade suttit i personalrummet med Mattias en stund skulle vi börja handla, och plötsligt blir Meja precis vaaansinnig! Hon bara gallskrek så tog tag i en tetra med ersättning och hällde i flaskan för o se om hon var hungrig, hon skriker ju typ aldrig annars... Men nej, hon bara fortsatte skrika. Gick ut på lagret o satte mig med henne på datakontoret o provade där, men icke. Sen plötsligt bara somnade hon :P Sov resten av handlingen så den blev gjord i alla fall.

Nu ska jag fortsätta mitt projekt som påbörjades igår, sätta foton i album. Hoppas jag hinner klart idag för imorgon kommer antagligen fler foton, alla sen Meja föddes, som oxå ska in... Det lär ta en stund :P

Förresten blir hon typ inte mätt på min mat längre =( Har fått ge ersättning också flera kvällar i rad nu och även nu i morse. Känns som jag inte har lika mkt längre... Får väl se, provar någon vecka till, orkar inte hålla på konstant med både flaska och brösten ju.

Fick min systemkamera idag med, äntligen, tog en vecka från hon skickade den. Så här ska fotas ikväll! :D Och läsas bruksanvisning och så. Tyvärr hinner jag inte nu.

P.S. Fick nog svar när vi kom hem på varför hon var så arg på MAXI, hon fyllde heeela blöjan och lite till ;) Så var nog bara magen som krånglade!

Jenny

Hej ..Lucas får numera bara flaskan, han vägrar ju min mat ..ersättningen är mer matig så dem brukar bli mkt mer mätta av den o sova längre på nätterna oxå ..du har ju iaf lyckats amma ett tag ..Lucas äter kanske av mig en gång varannan dag o de är när han är dåsig annars skriker han sig blå men vad ska man göra?!! Mysigt o bada med ju ..

Kram

Erica

hej! härligt med bad, nils älskar det med... Kram

Alexandra - Neos mamma

Meja är så söt :d

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress