11 sept 2009 - Ny TV :)
Luuugn morgon idag, satt här lite och kollade bl.a. gårdagens Idol :) Lite trist bara att när jag slog upp ögonen i morse och fick syn på Meja såg jag att hon var helt varig & geggig i ena ögat =/ Så har tvättat några ggr under dagen med kokat vatten. Verkar lite bättre än det var i förmiddags i alla fall, för då var det verkligen massor! Men hon har varit så snäll så ändå, sovit mycket, så hon är nog lite slö oxå...

Åkte hem till mamma och gick en sväng. Lämnade sedan Meja där och tog med lillebror in till stan, köpte en slips till Mattias till dopet och två presenter till Mejis, kunde inte låta bli ;) Köpte en bitring som hon kan använda om någon månad, och en skallra hon kan ha runt handleden som hon provade lite innan. Gillar när det låter, men förstår inte riktigt än.

Åkte sedan ut till OnOff & mötte upp Mattias eftersom han skulle kolla på lite TV-apparater (men inte köpa :P) och kolla om sladd så datorn kan kopplas till TV:n. Det fanns sån sladd, men var ganska dyr, och så började försäljaren fråga om vi hade funderingar på ny TV snart osv. Och jo, någon gång så småningom hade vi ju tänkt göra det. Meen, det slutade med att vi köpte en ny TV och även tecknade abonnemang på fler kanaler, äntligen! Tänkt göra det sedan vi flyttade hit för 1 år sedan! Menmen, imorgon blir det pyssla lite med det. Köpte även trådlöst tangentbord & mus så ska vi inte behöva ha datorn framme så mkt utan bara ha det till TV:n, skönt!

Nu har jag fredagsmys med syskonen här hemma och Mattias är iväg och spelar poker.



Dagens mat:
Frukost - En "oopsie" med philadelphia på, lite fil med linfrön
Lunch - Köttfärssoppan från igår
Middag - Tacogratäng och sallad
Fredagsmys - Morötter och gurka med dip :)

Dagens motion: Promenad ca 35 minuter
Melinda

Va fina ni är på bilderna :)

vart bor ni nånstans? :)

Alfva (Pebbles82)

Så vad blidde det för tv då? :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress