3 sept 2009 - Pissväder

Usch idag har vädret utanför fönstret varit riiiiktigt trist! Bara spöregnat och kom till o med en liten åskknall innan, gillar vi inte!

Blev ingen höftledsscreening på Meja igår, de ringde precis när vi kom hem till mamma och sa att maskinen precis hade gått sönder så att vi inte kunde komma. Såå, fick ny tid imorgon i stället. Blev i alla fall en promenad i Rödeby med mamma och så Meja i bärsjalen, kul o prova att gå med den oxå. Gick bra, fast blev väldigt svettig framåt slutet :P
Efter promenaden blev det stan en snabbrunda, letade upp present till kusin Alva. Blev en häst (typ MyLittlePony) som man själv fick måla och pyssla med. Hon är ju så pysslig lilla tjejen. Därefter blev det då alltså kalas hos henne som fyllde 6 år!

Idag har GI:andet gått bra, skönt det. Känner mig mätt och hyfsat pigg o sådära. Vi har inte gjort mkt alls idag, mest p.g.a. vädret. Jag har hållt på i princip hela dagen med Mejas fotoalbum och äntligen fått in alla bilder ända från BB-tiden och framåt till för några dagar sen. Så nu är hennes graviditets- & förlossningsalbum, babyboken och fotoalbum klart så långt det kan bli. SKÖNT!
Graviditets- och förlossningsalbumet har jag magbilder på alla veckor under graviditeten fr.o.m. vecka 12 i, sen lite text med alla datum från graviditeten och förlossningsberättelsen. Sen är det bilderna inifrån förlossningen. Hennes fotoalbum köpte jag i stället för de vanliga "isticksalbumen" en fin pärm och albumpapper och fotohörn och satte in bilderna själv och skrev lite. Blev lite roligare och personligare så. Blev himla bra faktiskt =)

Dagens mat:
Frukost: Äggröra & bacon, babybel-ost, körsbärstomater
Lunch: Köttfärslimpa som legat i ugnen med morötter, färsk broccoli, paprika & lök + sås
Middag: -||-

Dagens motion: Programmet med bebis på DVD:n Fit mama - träning efter graviditet



Nya kameran =) 


Dagens mat, syns det vilken sida som är min?! ;)


Syster-yster igår innan kalaset


Födelsedagsbarnet =)

Meja hos mormor

 
Ena tårtan!

I soffan just nu =)                    

Helen

Mmmm vad good maten såg ut!!!!

Melinda

Fina bilder :D

Cattis

Maten såg riktigt god ut, lycka till med Gi :) kör du GI-noll eller vanliga GI? Och jätte härliga bilder .)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress