8 sept 2009 - Prästbesök
Mysdag med pluttan idag <3 Förmiddagen var Mattias hemma, skönt =) Sen skulle han iväg och jobba vid 14 så vi blev själva igen =/ Då kom prästen hit ;) Hihi, vi skulle gå igenom lite inför dopet och så! Hon var himla trevlig och det lät bra. Kanske att vi får Mattias bror (fadder) att läsa tackbönen innan själva dopet, får se =) Annars skulle nog syster ta hand om det! Men eftersom hon och jag ska sjunga med så blir det lite mycket...

Åkte och hämtade bror och syster i skolan sen var där en stund, Meja fick sin ersättning för dagen och så, sen åkte vi och hälsade på hennes lille pappa på maxi ;) Klarar oss inte utan honom så länge ju ;) hehe. Lämnade även tillbaka en sladd på elgiganten som vi köpte häromdagen för Mattias har kommit på att han vill koppla datorskärmen till TV:n, men den passade inte.. Får leta vidare.

Nu sedan vi kom hem har vi bara myst i soffan. Haha när Idol började la jag lillan på fårskinnet här bredvid mig i soffan, men hon tittade så mycket på TV:n att jag satte henne upp mot några kuddar, så här satt hon och jag och kollade på Idol bredvid varandra ;) haha!

Dagens mat:
Frukost - Skinka, ost och kokta ägg.
Lunch - Kyckling/fetaostsallad
Mellanmål - En surdegsbrödsmörgås med prickig korv
(det var ju det där med att få i sig lite kolhydrater...)
Middag - Som lunchen


1. Meja när hon handlade med pappa häromdagen (kolla mössan)
2. Efter badet igår, ledsen i ögat =(
3. Dagens outfit
4. Sitter i soffan och tittar på idol :P


Snuttis i babysittern, pratar med sina älskade figurer
Mamma

Såå gulliga ni e!! Kan se er i soffan med idol!!!Puss

Studentfarsan

Ja han kryper som tusan nu. Snabbare och snabbare för varje dag :)



Vad söt hon är när hon ligger i sin babysitter. Passa på att njuta nu när hon är still, sen blir det inte en lugn stund :)

Molly

Naw =D Så söt =D Noor gillar också att titta på tv =P Men här är det Gordon Ramsey som gäller =P

Erica

hallå. vilken sötnos hon är. man betalar 360 kr för mamma-barn gympan för en termin !!! kramar

Cattis

såå gulligt små prat :D

Melinda

Jättesöta bilder :)

Åh, när är det ni ska ha dop? :) Vi SKA ha dop, men vi vet inte än vilken kyrka och så, men ska ta reda på det.. Och ska ni sjunga på dopet? Gud va fint :)

Emma Viklund

Ååå, var har ni hittat Metallica-mössan? :D Vi har en metallica-t-shirt till lilleman fast i strl.74 tror ja... Så himla sött... Vi är en Metallica-familj hihi...

Elin - Mamma till William

Vilken söt liten tjej :) Hur gammal är hon?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress