9 sept 2009 - [djisös]!

Hyfsat slappdag igen, vilken lyx det är att gå hemma så här mot betalning egentligen =) Visst att jag ska ta hand om lillan oxå, men det gör jag så gärna såå! :)

Åkte hem till mamma en liten sväng på förmiddagen. Hoppas inte hon tycker jag springer för mycket där, får säga till i så fall?! :) Sen åkte vi hem till pappa och Ewa på lite fika. Hade ju inte förvarnat om mitt GI:ande så fick ta och fika lite jag med, kändes lite dumt att inte göra det. Meja var för en gångs skull ganska vaken när vi träffade dem, och de fick sig till och med några leenden! :) Åkte därefter ner till Maxi och handlade lite smått. Bl.a. nytt shampoo & balsam, sånt frisörshampoo i jätteförpackning för bara 90 kr :O Tyckte jag var billigt faktiskt.

Imorgon är det time to go to the frisör :D Längtar och är lite smått nervös oxå. Fick ju presentkort när jag fyllde år på sling/klipp och sa i våras till henne att hon skulle få göra vad hon ville när jag kom nu i höst, så nu är det dags. Färg/sling/klipp eller hur det nu blir, och jag ska inte bestämma någonting. Förutom mina villkor då att de inte får ta för mycket på längden och ingen konstig färg, typ grön eller blå eller något :P

Så till rubriken... Skulle hämta lillebror efter friidrotten nu ikväll och var knappt en halvtimme tidig så tänkte att jag kan ju gå en runda innan med Meja i vagnen. Började gå och kollade på infotavlan och tyckte att elljusspåret på 2.1 km lät ju bra. Bara det att när jag väl gått en bit kom jag på att den sträckan tar ju nästan en halvtimme och gå så jag började gå fort som attan för att hinna i tid. Riktigt powerwalk får jag säga, och det är så jäkla backigt i den skogen oxå + att med vagnen blir det ganska tungt! Tippar på att det blev ca 2½ km eftersom det var en bit fram till spåret började med. Svettig som jag vet inte vad var jag, till och med om armarna svettades jag :P haha!

Dagens mat:
Frukost - Yoghurt med linfrön
Lunch - Fransk omelett med paprika, lök, tomater och ost
Fika - Liten bit wienerlängd, lite äppelpaj med vaniljsås
Middag - Korv utan bröd :P
Kvällsmat - Smoothie på yoghurt, jordgubbar och banan

Dagens motion: Promenad ca 2½ km / 25 minuter med vagn

Helen

Det är bara KUL att ni kommer o hälsar på, så det är ingen fara alls - love you both!! TACK för att du hämtade hem Hampus:)!! Puss

Sandraaaa

Få träffas med töserna snart om du ha lust :)..

Hur har du fått din blogg såhär fin? vill också kunna få det så ju :)))

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress