100424 - 9 månader
Igår blev min lillsnutta 9 månader. Det betyder att det bara är 3 månader kvar tills hon fyller 1 år. Jag fattar ingenting :S


Mitt lilla busfrö i sin fina tröja hon fick av sin farbror + tjej i påskägget :)

Veckan har inte bestått av mkt annat än praktik. Haft ett stort irritationsmoment oxå, Meja skulle ju haft 8-månaderskontroll innan vi åkte till Gran Canaria, men då var ju BVC-sköterskan sjuk, så det blev inget. Nu skulle hon haft den, något försenat, i måndags i stället, men då har de ringt mig 3 ggr och spelat in meddelande att de inte kommer, igen! Bara det att jag var ju på praktiken och kollade inte telefonen förrän vid lunchen, och då skulle de kommit om 10 minuter. Hmm, de kunde inte listat ut att ungen kanske har en pappa oxå som man kan ringa till om man nu är så stressad att få tag i en?! Även om inte de har numret till honom så är det inte jättesvårt att söka upp när de har både namn och adress... Det står ju faktiskt i deras antackningar med att det är han som är föräldraledig nu. Jag ringde i alla fall upp och lämnade hans nr på telefonsvararen, men tror ni de ringt än?! :@ Så hon lär väl få sin 8-månaders vid 10 månader ungefär ;)

Annars går praktiken fortsatt bra, satt min första kateter nu i veckan, och förutom det så känns det ju att man lär sig hela tiden. Nu är jag ledig i helgen, och även dagtid i 3 dagar till eftersom jag ska gå natten på tis-ons i stället. SKÖNT! Massa bustid med lillan!

Förresten, jag vann auktionen på skorna som jag skrev om häromdagen! 10 kr + 40 kr frakt, inte illa alls :) Och de var perfekta! Liiite stora, men hon kunde absolut ha dem!


Mejas nya fina skor!

Igår hade jag och M bestämt att vi skulle ha myskväll tillsammans, eftersom det var ett tag sen vi hade fredagsmys på riktigt. Efter praktiken körde jag alltså in till Hemmakväll och hyrde film och åkte även förbi Maxi och köpte lite mat. Lagade till Toast Skagen först och sen vitlöksugnsrostade rotsaker med marinerade kotletter, fetasallad och pepparsås, det var gott! Unnade mig till och med ett par godisbitar sen, ojoj ;) Kollade på filmen "Allt för min syster" som var ruskigt bra, se den! ...och gråt en skvätt ;) Började även se "The Messenger" men mitt trötta huvud somnade i soffan :(



Idag är det superväder utanför fönstret, så i eftermiddag har vi planerat grillning tillsammans med M:s familj. Jag och M ska grilla oss en flintastek, kan det bli mer sommar än så?! :) Jag ska nog äta den med tzatziki och fetasalladen som blev över igår, och M ska ha potatissallad till. Mumma!
M är inne och tränar nu, och snart ska jag och Meja gå ut en runda i solen tänkte jag, gunga lite och så. Hon har precis sovit, så nu är hon pigg och glad i alla fall! Sitter här på golvet och leker med kvitton och en kasse (ja, jag har koll på påsen). Hon stjälar oxå åt sig sin napp hela tiden, bara för att jag har infört att hon bara ska ha den när hon ska sova. Olydiga unge! ;)

Förresten, ni har blivit lite dåliga på att kommentera! Jag vet att jag inte är så bra på det själv heller iofs ;) Sen är ju bloggen som sagt inte superbra just nu, men snartsnartsnart! :) Ha en bra helg alla underbaringar!
mamma

Duktig du e gumma som satt första katetern - det är minsann inte enkelt:)!!



Sötisen 9 månader igår ja - HELT OVERKLIGT!"" Minns det som igår!!



Ha en fortsatt härlig dag - verkligen härligt idag!!! Puss

Elin

Kul med praktiken! Uppdatera gärna vad du gör där ;-) Jag ska ut på min första "riktiga" nästa vecka ;-)

Melinda svarar

Helt sjukt att våra små blir hela 1 år om endast 3 månader!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress