100815 - Sista dagen
Igår förmiddag stod jag återigen och jobbade i MAXI's outlet-/fikatält. Massa fika och saker har vi sålt :)

På kvällen var det dags för årets efterlängtade personalfest :) Vi har alltid sjukt roliga personalfester med MAXI, och i år var inget undantag! Jag hade alltså en underbart rolig kväll, med visst undantag. Jag, M, min vän Jenny och ett par killar började kvällen med lite förfest hos en som sommarjobbat i mejeriet - M:s avdelning. Sen mötte vi upp resterande jobbarkompisar på torget och gick lite tipsrunda till vårt tält nere på sailet som hade blivit omgjort till partytält kvällen till ära =) Där fick vi sedan massa god mat (buffé) och underhållning på hög nivå! Nästan 100 personer var vi, och det var många utanför som ville komma in i gemenskapen och blev besvikna när man behövde ett MAXI VIP-pass för att få komma in ;) Tack alla inblandade och framför allt ni - familjen - som ordnade alltihop! Det var som vanligt världsklass!


Trollkarl David Persson personalfest Maxi
Calle Kristiansson personalfest Maxi


Som ni ser en toppenkväll :)

Idag har vi bara slöat, hämtat Meja som spenderade kvällen och natten hos farmor & farfar (hon hade varit superduktig, men jag höll på att sakna ihjäl mig när jag vaknade och ville bara dit direkt :P), och varit på show som mina syskon + en kompis har övat inför hela sommaren. Superduktiga är de! :) Spelat piano & tvärflöjt, mimat & dansat, hoppat studsmatta m.m.

 

Imorgon börjar en ny era här hemma, förskola sätter igång och M börjar jobba igen. Vi får hoppas att Meja är hyfsat pigg imorgon för hon har fortfarande inte somnat =( Bara krånglat hela kvällen... Hm, 9 ska vi vara färdiga och klara på dagis!
Melinda - Mamma till Maja ♥

Jobbar både du & M på Maxi?! :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress