- Luciaveckan dag 1-2
Torsdag

Igårkväll var det dags att flytta in på hotellet. Jag är ledsen att säga att jag än så länge inte saknat min lilla skutta så mycket som jag trodde att jag skulle, men vi har haft fullt upp hela tiden, så jag har inte riktigt hunnit ;) Hoppas det fortsätter kännas så här i 5 dagar till!

Igårkväll när vi kom hit fick vi veta vilka vi skulle bo med, och jag fick bo med Hilda (Lucian) och Ellen. Lucian brukar alltid bo i svit, så det kändes lyxigt, men nehej? Den var under renovering, så vi bor 3 stycken fullpackade tjejer i ett vanligt dubbelrum med extrasäng nu, inte alls trångt nej ;) De andra tjejerna har mer plats än oss :P Men det funkar bra =)

Efter det kom nästa problem, julbordet vi skulle äta och sett fram emot verkade inte bli av =/ De hade buffé på hotellet och det var fullbokat trots att de visste att vi skulle komma med... Men till slut så fick vi till att få äta i ett konferensrum :P

Efter julbord och genomgång av schemat blev det pyjamasparty och "Med vilda gester" med tjejerna. Superskoj =)

 


 

Fredag

 

Idag drog det igång på riktigt. Klockan 5 gick vi upp ur sängarna och gjorde oss i ordning lite slött innan vår minibuss avgick efter kl 6. Vi åkte först till Marinbasen för att lussa för lumparna som åt frukost, och när vi hade sjungit färdigt blev vi eskorterade av varsin till ett lyxdukat frukostbord med risgrynsgröt och julskinkemackor.

 

Resten av dagen har fortsatt i samma stil, lussade igen på marinbasen för befälen, och sedan har vi varit på massa äldreboenden också. Sjukt roligt på många ställen då de verkligen uppskattar att man kommer! Däremot var det lite drygare på något ställe eftersom det var kanske 2-3 st som var där, och de satt och sov ;) Roligaste händelsen idag var när vi började gapskratta mitt under ett framträdande och inte kunde sluta för att det var en så söt man som satt och sjöng med och dirigerade åt oss =)

 

Fick god lunch också på ett boende, kassler och potatissallad!

 

Karlskronas lucia 2010

 

Nu ikväll är det såklart Idol-kväll med finalen och vi har bäddat upp i våra sängar med överkast, så alla sitter här med sina kuddar och myser med massa godis från Hemmakväll dit vi gick efter maten (som idag var kycklingfajitas-buffé, yummie!).

 

Madde

Egentligen finns det en lag sedan 1a juli som säger att man inte ska sära på familjer i onödan. Vet inte varför dom vägrar låta Ali vara inkluderad där:/

Vi2blir3.se - Malin

Ni såg ut att ha de riktigt roligt :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress