101209 - En veckas semester
Det var inte det jag trodde som var fel på läkemedelstentan, tur det för då hade jag varit ännu mer arg på mig själv än jag är nu. Jag hade alltså skrivit rätt på det talet, och själva uträkningarna hade jag skrivit rätt på alla tal, men på ett tal har jag lyckats trycka in fel på miniräknaren :S Jag har alltså skrivit rätt uträkning hela vägen, men tryckt in fel och därför fått fel svar =/ Hade jag varit smart hade jag ju såklart slagit om allt på miniräknaren igen när jag kollade igenom, eller gjort lite överslagsräkning i huvudet, men neej! Menmen, jag vet i alla fall nu att jag kan det, så är det bara att vara mer noga med att kolla igenom nästa gång!

Annars i veckan har det mest varit skola som gällt. I måndags var det basgruppsträff där vi gick igenom lite vad alla hade för idéer om sina projektplaner och så. I tisdags hade vi föreläsning på eftermiddagen om alternativa forskningsmetoder (på vilket sätt man kan välja att göra projektplan & examensarbete) och innan dess träffades jag och min "partner" och bestämde ämne färdigt och sökte lite artiklar om det. Igår åkte vi in igen och gjorde 2 av våra 3 studieuppgifter för temat, så skönt att ha det tråkiga gjort! Satt hela dagen och var så effektiva så ;)

Vårt ämne för projektplanen och så småningom examensarbetet kommer i alla fall bli något i stil med hur sjuksköterskorna uppfattar att ta hand om sjuka barn inom akutsjukvården då man som grundutbildad sjuksköterska ju inte har någon speciell utbildning i just barn. Vi ska intervjua sjuksjöterskor på akuten och ambulansen för att se ifall de uppfattar detta som ett stressmoment.

Ja det var hemskt vad mycket skoltext! ;)

Meja lär sig mer och mer också, som vanligt. Hon har "lärt sig säga" min lillasysters namn, hon heter Evelina, och Meja säger "Liia" :) Jättesött!
Jättekul, igår morse skulle jag ta med paket till Meja till förskolan till de ska ha julfest där, men när jag kom ut i hallen var det en viss liten dam som nästan hade öppnat hela paketet redan :P Haha, så jag får slå om det.
Igårkväll höll jag på att skratta ihjäl mig åt henne, jag var borta och la henne när hon sov vid 7-tiden, men vid halv 8 när jag kollade bort i hallen satt hon där med sin filt och läste i 2 böcker :P HAHA!





Eftersom det var min sista kväll hemma på en vecka igår hade vi lite myskväll när M kom hem från jobb & träning. Ni som har hängt här inne ett tag kan säkerligen lista ut vad vi åt bara av den första bilden, men lägger upp den andra för nytillkomna läsare ;)



Gjorde om det till en hel middag i stället för bara förrätt ;)

Satte även upp min "fina" fönsterdekoration i Mejas fönster igår, blev lite mysigt =)


Ja, ikväll sticker jag alltså och är borta en vecka. Jag kommer såklart ha med mig datorn och uppdatera er om vad vi gör! :)
Alfva

Hoppas ni får det så bra nu! Ska bli intressant att läsa om!

Ida

Så söt :D

sara

Mysig blogg :)

lovisa

haha söt header!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Haha, ni med eran skagen ^^ ser gott ut och jag har fortfarande inte testat det!

lovisa

sv: vsg och tack :)

Josefine

Vad gott! Nästa gång ni ska mysa med skagenröra, kan ni ju slå en pling;)

Hoppas du får en härlig vecka. Slå en åling om du skulle ha tid!



SV:Haha Sussi! "Överdrivet njutbar"- haha, nej det är den inte. MEn det kan ändå vara lite mysigt när Bebis tumlar runt där inne.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress