100211 - Fotografering
Igår var jag, Meja och mamma på fotgrafering i Malmö. Det var en bekant till mig som varit där som hade skrivit upp mig på en lista på folk man kunde bjuda in på en gratisfotografering, och det var ju himla snällt, för det var jättekul! :) Vi var på The Studio, som ligger i Turning Torso. Blev sminkade m.m. när vi kom dit och sen var det dags och fotas. Fotografen var jätteduktig och sa precis hur man skulle posa och så, blev verkligen jättefina bilder! Meja var jätteduktig, hon var inte så sugen på att le eller vara stilla just igår, ville mest krypa iväg, men blev fina bilder i alla fall :) Sötunge! Tänkte mest slänga in någon bild här, sen finns det en del mer i mitt fotoalbum på Facebook, men kunde inte välja så blev rätt många här med :P Finns dock fler där om någon skulle vara intresserad. 119 bilder fick jag och Meja med oss hem i ett familjepaket (massa pengar rök igår då bilderna blev så bra!), var dock inte riktigt alla som var jättebra, men de allra flesta, så då blev det billigare att ta allihop i alla fall.
Nu är det dags att börja tentaplugga, 1 vecka och 1 dag kvar till sjukdomstentan! Måste bara slänge ihop en ny header först med de nya bilderna ;) haha!









Maliiin

Vilka fina bilder :D:D

Linda Bowin

Fina bilder :)

Elin

Jättefina bilder! :-)

Emma (mamma till Viggo)

Vad roliiigt! :) Otroligt fina bilder.. Så söta ni är <3 Kram Emma & Viggo

Vi2blir3.se

Åh vad fina bilderna är :) Riktigt avundsjuk vad roligt med en fotografering!

Linda

Wow vad roligt!!! Sååå fina bilder blev det! Kul att bli makead innan ;)

Var o fotade min lillprins idag - som tackkort. Det blev dyrt det med, men ack så fina bilder!

linda

såå fina bilder och såå fin blogg du fixat Kram Linda

mamalo

Vilka fina bilder! Hon är så bedårande söt eran Meja, ja hon har ju att brås på också såklart. Kram

Melinda - Mamma till Maja ♥

Superfina bilder :D

Jessica-Mamma till Leia

Fina bilder :-) Har funderat många gånger på att åka dit med min tjej Leia. Men har varit osäker på om man fick ta med sig barn, men de får man ??

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress