100217 - Bebisfika
Igår pluggade jag största delen av dagen, äntligen igång ordentligt! Annars har jag inte mkt roligt att meddela om gårdagen :P Städade lite med eftersom det har vart folk här idag.

Idag var det då dags för bebisfika (mammafika kanske, för vi brydde nog oss mer än barnen) för oss här runt Rödeby. Det var Mejas "kompisar" Linnea, Lionel och Alfred som var här. Vi hade mycket trevligt, fikade på minisemlor och så chokladbollar, och barnen på majskrokar ;) Sen fick barnen ligga och "prata" lite på golvet, och det verkade uppskattas! Tyvärr somnade Alfred bara, så han fick inte vara med :P Har planerat in ny träff nästa vecka, kul! Hoppas det kan hålla i sig! Barnen är födda juni-sept, så ganska lika i åldrar :)

Fick tillåtelse att lägga upp lite bilder:

Haha, syns det på första-andra bilden att Meja är den som inte ligger still längre? ;)

Nu är det åter till sjukdomarnas värld! Ha det bra så hörs vi nog på fredag efter tentan :)
Shannara

Vad fin din blogg har blivit... Har glömt skriva det tidigare. =) Hinner inte alltid riktigt med att skriva när jag läser...

Emelie

Jo visst är det inte lika mycket skit som i vår färdigmat men det känns ju ändå lite bättre att göra egen =) Ja men det är bra att de kan äta det ibland tex. när man ska iväg och sånt, då är det smidigt. Har sett att du är väldigt flitig på att laga barnmat =) Tänkte ta och testa något av dina recept sen nån dag.

My

Din Karl är otrogen mot dig : S

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress