100115 - Babysim
Har tänkt blogga både i förrgår och igår, men har inte hittat sladden till systemkameran, så ändå inte kunnat lägga in bilderna jag skulle ha in. Nu orkade jag inte vänta mer så får bli ett inlägg i alla fall, med bilderna från vanliga kameran ;)

I tisdags var det dags för mig att gå till frisören. Skulle till banken på vägen och eftersom det alltid brukar ta sån tid där var jag ute i väldigt god tid. Då det inte var en människa på banken resulterade detta i att jag kom till frisören en halvtimme innan utsatt tid :P Hon skulle dock ändå ut med hunden precis då efter lunch, så jag gick med, alltid bra med motion :) Håret blev väldigt bra i alla fall, mörkare och sen en blond effekt i luggen/sidan. Kommer som sagt bild när jag hittat den förbannade sladden (fattar inte vart f*n den är, hade den här i vardagsrummet häromdagen :S). Klippte bara lite i topparna och lite snelugg.
På kvällen sen blev det BodyCombat - Äntligen fick jag gå på den "nya" releasen. Den var faktiskt himla bra.

Har även satt upp hyllor i badrummet i duschen som jag fått hem från Jotex, lovely! Skönt att få lite ordning därinne. Även detta hade jag bilder på, men icke!

Matlistan har följts hela veckan, duktig mig! Nu ska det bara fortsätta så med...

I morse åkte jag in och "tog bort naglarna". De var riktigt risiga nu eftersom jag inte har fixat dem på så länge. Tog bort dem helt nu eftersom jag börjar praktik nu om drygt en vecka och ändå inte får ha långa/färgade naglar då. Sen åt vi lite lyxfrukost bestående av frallor och semlor med svägerskan och satt där några timmar och försökte fixa sysselsättning (jobb/plugg) till henne. Nu håller vi bara en tumme för imorgon ;) Även Meja fick faktiskt lyxfrukost idag; gröt på burk och fruktddryck. Hon bara älskade den gröten, bara vräkte i sig!
Äntligen var det babysim igen i eftermiddag, Meja var överlycklig och tjöt till ett par gånger i bassängen. Idag fick hon "simma" med simring & dyka från kanten som var nytt. Det är kul nu i fortsättningskursen då man gör lite mer, första gick mest ut på att lyckas med dyket.  
Ikväll är kusin här och har myskväll med mig och Meja :) Inte för vi gjort så mycket, men ätit lite och sen glott på TV ;)

Jag har verkligen lite ångest över att skolan börjar på måndag. Jag ska liksom inte vara mammaledig längre. Vart har tiden tagit vägen?? :O Jag tyckte innan att "shit, jag ska ju vara hemma över ett halvår, en hel evighet!" Nu är den slut, bara ett litet tag senare :( Jag ska inte vara hemma med min lilla snutt längre, jag ska inte ha det huvudsakliga ansvaret för henne längre. Jag ska lämna över det till min käre M. Som kommer göra det nog så bra, men det känns ärligt talat skit, tyvärr :( Liite ser jag fram emot det eftersom det är en rolig termin, men ändå. Det blir nog bra när det väl sätter igång och man kommer in i det, bara det blir en bra praktikplats med så :)


Första bilden var nere på polisstationen när vi fixade passet förra veckan,
de andra i morse på nagelsalongen när hon busade med hunden ;)


Min lilla simtjej <3

Madde

hehe söt=)

ja det va en riktig kärring! =(

Jag som typ aldrig unnar mig ngt heller, sist var det ju skor jag köpte och dom glömde ju ali på bussen! Så det verkar som att jag har ngn förbannelse över mig haha!

~ Beatrice, en 22-årig mamma & sambo ~

Jaså, okej. Jag har ju aldrig testat dessa vagnar med små hjul utan dragit slutsatsen om att dem ser osäkra ut, sen har jag faktiskt läst någonstans att dem kan vara osäkrare än en vagn med större hjul så.. Men men. Ni som testat dem vet ju bäst :)

Usch ja, det är tragiskt när katterna börjar med sådana dumheter. Jag vill inte göra mig av med dem heller! Jobbigt läge.. :/

Plusset

Vilken piffig mamma du är med fixade naglar, fixat hår och allt :D Här har man inte ens blivit mamma men har avskalat nagelack, korta naglar och slitna toppar =D

blommigatjejen från FL

Hej ja visst rinner tiden fort i väg när man är mammaledig.

Det känns säkert bättre när du väl kommit i gång och ser att det funkar bra för pappan att vara hemma:)

Melinda - Mamma till Maja ♥

Har du varit och fixat naglarna? :)

vad är det för Emmaljunga ni har? :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress