100714 - Moln?!
Hej på er i värmen! Det är faktiskt till & med varmt nu efter 8 på morgonen. Vår lägenhet är värdelös när det gäller det, iskall på vintern och het som en bastu på sommaren... Jag älskar värme, men det behöver inte vara 30 grader inne. Jag är nöjd med sisådär 23 ;)

I förrgår orkade jag & Meja som vanligt inte vara hemma i värmen, så vi tog halv1-bussen in till stan & gick ut till Saltö där vi blev upphämtade av morbrors fru för att spendera dagen på Dragsö med henne & kusinerna. Meja doppade hela sig i havet för första gången, det gick ju bra att dyka där med =) Sen hämtade M upp oss efter jobb & träning.


...säga vad man vill om Karlskrona, men på sommaren (om det är fint väder) är det nog fasen ett av de bästa ställena i världen att bo på =)

Igår var M ledig & vi började dagen med att åka och lämna av Meja på Sturkö hos pappa & co så att vi kunde åka in & träna. Det gick ok, det är ju dock så varmt där inne att det bokstavligt talat bara rinner om en vid minsta ansträngning. Så svettig var jag sen iaf ;) Sen åkte ju såklart vi oxå ut till Sturkö för sol & bad - men efter en stund försvann solen plötsligt =( Första molnen vi sett sedan midsommar, och de kommer självklart på M:s lediga dag... Låg i alla fall kvar där, det var ju rätt varmt ändå, och så bjöds det på grillad kycklingfilé m.m. på kvällen innan vi åkte hem =)

I morse vaknade Meja för tidigt för sin egen skull :P Hon vaknade innan M åkte till jobbet vid tjugo i 7-tiden, och skulle inte sova mer. Så jag gick upp & fixade gröt & så, men efter typ 5 skedar skulle hon inte ha mer och bara gnällde. Hon stupade sen i min famn så fort jag tog upp henne ;) Hon behöver sin sömn till typ 8, annars funkar hon inte riktigt ;) Så nu ligger min "lilla" bebis här i famnen, myspys!

Idag blir det nog Rödeby utebad skulle jag tro =)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress