100727 - Marknad & grillning

Igår begav vi oss av på marknad i Tingsryd med M:s familj. Alltid trevligt att gå på marknad tycker jag, och dessutom var det alldeles perfekt väder för det igår! :) Det var sol & lite moln, och inte sådär jättevarmt. Lite för kyligt för att vara på stranden och bada...
I alla fall, Meja fick med sig sin söta hundväska hon fick i födelsedagspresent av morfar+sambo, och sina födelsedagspengar där i. En 100ing shoppade hon faktiskt upp, en alldeles egen plånbok att förvara sina pengar i, och ett par nya solglasögon eftersom hennes gamla är lite sönder. Jättesöta :) Hon fick gå lite själv några stunder, och när jag satte ner henne ena gången gick hon raka fram till en Barbapapa-ballong på en pinne och pekade uppfodrande på den med ett "eh"-läte. Så jag köpte den faktiskt till henne, tänkte hon var värd en ballong. Men tror ni den var rolig när den väl var köpt? :P Nej. Hon vägrade ens röra den sen, tog den och slängde i marken på sin höjd. :P Knasunge!
Vi åt langos till lunch, och Mejan fick korv med bröd. Gott tyckte hon! :) På kvällen blev det lite korvgrillning nere hos M:s föräldrar.

  

Idag vaknade vi till en klarblå himmel, och hör och häpna, den har hållt sig så det mesta av dagen förutom lite stackmoln :O Vi åkte därför ut till Saltö för sol och bad på förmiddagen. Eller ja, först lämnade vi av M:s föräldrar där och Meja, medan jag & M åkte och tränade. Fyyy sjutton så trött jag blev! Sprang och gick på löpbandet i en halvtimme och var så jäkla svettig efter det sen :P Bara bultade i hela kroppen! Skönt att träna i alla fall, men känner sig så duktig efteråt :)
Efter det blev det då sol och bad ett par timmar innan vi begav oss hemåt för att åka ut till Torkö för kvällsbad och grillning med pappa + sambo, men de ändrade sig så det blev inget =/ Därför blev det återigen grillning nere hos M:s föräldrar. Vi var och köpte gott grillkött, någon picnicbog med marinad, som avnjöts med nypotatis och gräddfilssås, majskolvar och fetasallad. Till efterrätt åt vi glasstrutar som vi gjorde själva. Gott! Meja fick för första gången på länge förutom sin födelsedag i sig hela portionen mat, skönt att se!



Imorgon ska vi ha en bra dag! :) Först ska vi till BVC på förmiddagen. Efter det blir det stranden om det är fint, annars ska vi shoppa loss, har ingen mat eller någonting hemma + att vi behöver annat lite till semestern och så, luftmadrass m.m. Vi ska även prova och se om vi kan göra om lite i lägenheten så att vårt extrarum blir till lekrum till Meja i stället :) Hennes rum är så litet och det blir så fullt med saker, så vi ska se om det blir bra att ha det andra rummet oxå till henne =) På kvällen ska jag och M ha ordentlig myskväll med toast skagen m.m. och kolla på film!

Madde

hehe tack=)

Meja är ju minst lika söt, det är underbart....små ett åringar som springer omkring=) hehe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress