100626 - Midsommarfirande
Igår var det ju som sagt midsommarafton! Förmiddagen spenderades med att halvt stressa ihjäl mig med mat och städning här hemma samt en Meja som inte skulle bli nerlagd när hon sov middag, vilket resulterade i ca 40 minuters sömn på hela dagen. Jag trodde att detta skulle speglas i hennes humör på kvällen, men icke! Hon var som en solstråle hela hon ;)

Kvällen var i alla fall jättelyckad, tycker i alla fall vår lilla familj :) De andra verkade också nöjda! Det var våra kompisar Caroline & Roger, Linda och lilla Tindra (1 år äldre än Meja) och Ola och Karolina med Olas son William (3½ år). Jag trivs verkligen så utomordentligt bra i dessa människors sällskap, och vi bestämde att vi skulle göra midsommarfirandet ihop till en tradition, precis som vi bestämde på nyår att det skulle vara. Haha, snart firar vi alla helger ihop ;)

När de kom fick vi jättefin blomma och presentkort på hotellfrukostbuffé, det ni! Så snällt :) Så imorgon bitti ska det avnjutas på Scandic inne i stan, mumma! Bland det bästa som finns!
Efter det var det matdags (se inlägget nedan), såå himla gott med midsommarmat ju! Efter maten fixade vi till midsommarstången. M & de två större barnen spikade, och sedan gick vi tjejer + William iväg och plockade björkris och lite "blommor" (typ hundkex var väl det vi hittade). Klädde sedan stången och dansade lite runt den. Spotify är skitbra ibland, var perfekt att ha datorn och högtalarna ute i partytältet igår och ha det igång. Musik till midsommarstångsdansen hittade vi också där! Strålande!

Nehej, jag bjuder väl helt enkelt på lite bilder så får ni se lite hur kvällen såg ut! :) Vädret var bra (var det verkligen midsommarafton?! :O) och det spelades lite krocket och så med. Meja somnade redan 8 (?!) och sov vidare utan att vakna en enda gång förrän 5 i morse när hon fick komma in till oss i stället.






I morse vaknade Meja ordentligt runt strax efter 8, och eftersom vi inte orkade gå upp riktigt än fick hon en banan i sängen så länge, och det var poppis! ;)



Midsommardagstraditionen är att följa med pappa ut till Torhamn på idrottsföreningens midsommarfirande, så blev det även i år. Där är dans runt en stor midsommarstång, ålalotteri, godishjul m.m. Chokladhjulet brukar vara vår uppgift och vi stod där lite även i år. Meja tyckte att hjulet var väldigt intressant! Korv och fika blev det med, Meja åt upp en hel korv med bröd själv, vår duktiga lilla stora tjej.

Hon har plötsligt börjat kännas jättestor sista veckan, om det är för att hon fyller 1 snart, för att hon har lärt sig mycket eller om hon verkligen har växt är en bra fråga.
Idag tyckte hon att det var dags att lära sig ställa sig upp själv! Plötsligt bara stod hon upp mitt på gräsmattan nu i eftermiddag. Jag undrade hur hon hade kommit dit, och sen satte hon sig ner, kröp iväg en bit och ställde sig igen och flinade. Som om hon aldrig gjort annat! Hon är rolig min lilla tjej, när hon väl lärt sig något så kan hon det ordentligt direkt! Sötunge! :) Undrar hur det blir när hon lär sig gå själv :)
Vi2blir3.se - Malin

Vilken mysig midsommar ni hade =) Tänk vad eran lilla tös börjar bli stor!! Jösses vad tiden går fort =) Ja jag säger då de =)

Melinda - Mamma till Maja ♥

Vilka fina bilder! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress