100309 - Sjukling
Börjar med att lägga in ett par bilder från lördagens kalas!


Gissa vem som var längst ner på bowlingen? ;D
Meja bara älskade min lillkusin (sista bilden), flinade vad hon än gjorde :P

Meja har nu även börjat resa sig och gå lite längs "släta" saker, alltså väggar och sånt där det inte finns något att hålla sig i. Som om det inte går fort nog ändå ;)



Var i skolan igår morse och åkte sedan in och tränade efter det. Skönt att ha allt gjort på morgonen! Så borde man göra oftare. Idag är det ju iofs dags för Combat, så då blir det kvällsträning ändå!
Gjorde även matlista igårkväll, skönt!

Igår eftermiddag skulle vi iväg och handla, och när vi kommit till Rödeby spyr Meja rakt ut över hela sig och bilstolen. KUL! Hon verkade dock ganska pigg så vi bestämde oss för att åka ändå, trodde inte det var något, hon kräks ju litegrann ibland sådär. Åkte bara hem till mamma och de och hämtade kläder till henne som tack och lov fanns där så vi slapp vända hem igen. Hon var sedan som vanligt medan vi handlade, möjligen lite trött. När vi hade varit hemma ett tag och packat upp och så kände vi att hon var varm, och då hade hon 38.5 i temp, stackarn! Var lite smågnällig och hon har även varit superlös i magen. 
Lite gnäll och så inatt, sen i morse vid halv 6 vaknade hon och var jätteledsen, då hade hon 39.9 :S Blev Alvedon och sen sova lite till. Jag som lovat mig själv att aldrig bli nojig över att mitt barn har lite feber har varit helt nervig! Spec. efter att jag läste på 1177 igårkväll att om barn har feber i kombination med diarré så ska man söka vård! Ringde iaf BVC i morse och hon sa att vi skulle ge mkt vätska, och det visste jag ju redan. Däremot så var det inte som vi trodde att febern berodde på någon magåkomma, utan antagligen så var hon lustig i magen p.g.a. infektionen i kroppen.
Hon verkade lite piggare nu på morgonen iaf, åt dock nästan inget. En halv banan och två bett macka bara.



Vi2blir3.se - Malin

hihi - låter så ologiskt bara :P



usch vad jobbigt, så tidigt! Får se när de tar sig an mig då, än så länge har jag klarat mig! Men de kommer väll ^^

Alfva

Stackars Meja!

Här är äntligen sjukstugan över. Är så less på spyor och kräks just nu att jag skulle vilja lägga en blaffa själv. .;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress