100311 - Riktigt mamma! :D



Igårkväll passade jag på att riktigt ta hand om mig själv. Jag stod i duschen lääänge, rakade benen, gjorde ansiktsmask och smorde in mig ordentligt över hela kroppen. Unnar mig aldrig sånt längre, det ska det bli ändring på! Meja bara flinade åt mig när jag kom ut i vardagsrummet med ansiktmasken, konstigt?! ;) Man behöver verkligen lite vardagslyx ibland, man blir så mycket piggare och gladare =) Sen gör det mycket att ha kommit igång ordentligt med träningen igen, man får så mycket energi! Jag är ur min pluggsvacka igen, och Meja verkar vara ur sin svacka oxå, för...*trumvirvel*...hon har somnat i sin säng igen de två senaste dagarna utan minsta problem! :) Kanske bara är för hon är trött efter sin sjuka? ;)


Hon sover dock i alla möjliga ställningar, igår tvärsöver hela sängen och idag såhär, upptryckt i hörnan :P

Jag har pluggat nästan hela förmiddagen, så nu är jag snart klar med det vi ska ha gjort till måndag. Hur skönt är inte det då?! Så imorgon ska vi ha mysdag med familjen, kanske en runda till leklandet och en runda till stan o.s.v. Har ju vilodag från träningen imorgon med, men blir kanske en promenad om det är soligt! 

Idag när jag var och bytte på Meja så tror jag hon sa mamma på riktigt :D Hon satt och tittade på när jag letade kläder till henne i byrån, och verkade tycka det tog för lång tid, sen plötsligt kom det jättetydligt två ggr efter varandra "Mamma. Mamma." Hoppas det inte bara var en engångsföreteelse ;) Kanske har kunnat koncentrera sig på talet i stället nu när hon varit sjuk och lite slö i kroppen. I morse när vi gick upp och kom ut till katterna i köket började hon nämligen "jama" ikapp med dem direkt :P Sötunge!

Ska snart börja med maten här, gulaschsoppa blir det idag =) Det är redan förberett, köttet kokt och själva soppan hopkokad, så det står i kylen och drar nu. Ikväll är det BodyCombat-dags! :)

Vi2blir3.se - Malin

Åhhh morotsstavar med dip! Åh så gott.. Ni läsare gör mig hungrig allihopen. De var någon som pratade om små påskägg i dom där kulörta färgerna. Ja jag inser ju att ut och handla måste jag göra ^^

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress