100516 - Utekväll
Igår jobbade jag på Maxi på dagen, 9-17. Så nu blir det iaf lite pengar nästa månad ;)
På lunchrasten fick jag ett litet ryck och kom på att jag var sugen på att gå ut på kvällen. Det är tur att man har festglada vänner som skulle ut så jag fick sällskap ;)
Efter jobbet begav jag mig hem till M:s föräldrar som nog blev inspirerade av min kroppkake-lagning häromdagen, för nu var det min tur att bli bjuden ;) Gott var det denna gången med! Därefter var det alltså hem och göra sig i ordning som gällde. Som vanligt blev det lite posekort tagna, och sedan körde M in mig till Madde i stan, där även Julia & Hanna var. Det var så himla kul att träffa mina tjejer igen, vi hade ju lite halvreunion med gamla tjejgänget, minus 2 stycken då! Kom även dit lite mer folk sen, både känningar och såna jag inte träffat innan. Mycket trevligt hade jag verkligen! Blev sedan en runda till Harry's, där det var helt okej tills jag tröttnade och bad M hämta mig igen vid 2-tiden.
Medan jag väntade på honom återfick jag lite av mitt hopp om mänskligheten :P Det var 3 stycken som kom fram och frågade om jag var ledsen/behövde hjälp eller dyl. på de 5-10 minuter jag väntade på honom. Visst att det var pinsamt, men fy fasen vad bra att de människorna finns!




Idag mår jag väl lite som jag förtjänar... :P Inte jättefarligt, men är väldigt trött och slö i huvudet. Det hjälpte ju inte direkt att Meja skrek i någon timme efter vi hade kommit hem, vet inte vad det var med henne =( Hon har sovit jättedåligt öht de senaste nätterna, varit orolig och så, inte alls kul =( Hoppas att vad det nu än är som stör henne går över snart!
Vi stekte oss bara lite hamburgare till lunch innan, och Meja fick såklart oxå. Hon satt och åt själv, och det låg ganska mycket mat både på golvet och i haklappen innan hon var klar ;)



M har bakat havreflarn idag, min duktiga älskling! De var gooda. Så nu har hans bror + föräldrar varit här på lite fika. Meja är helt tokig och kryper omkring överallt! De har skjutsat omkring henne i läragå-vagnen med, det var roligare än att gå med den själv kan jag säga, hon gapskrattade hela tiden busfian! Hon är ju en liten fegis Meja och böjer benen så fort man försöker få henne att stå själv eller gå med något. Gåstolen kan hon resa sig mot och gå iväg med, men inte läragå-vagnen, den är farlig ;)
Johanna björkdahl

Hej Sussey, vi mailade lite förut, grattis till oppet, grymt jobbat. men vad hände med den andr bloggen? kram

Melinda - Mamma till Maja ♥

Oj vilka stora bitar hon ser ut att få :P tuggar hon bra?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress