100517 - Sjukling

Haha, ungen klättrar verkligen överallt! Här i en pelare som vi har högtalare på...

Uscha, det var inte bara bakismående igår, jag är lite sjyk idag =( Jag kände redan i lördags innan jag åkte till Madde att jag började få ont i halsen, men förträngde det just då. När jag kom hem på natten sedan låg jag och frös som attan och hade ännu mer ont i halsen, men jag kände inte av det jättemycket igår. Vaknade idag med bultande och dimmigt huvud och mått allmänt kasst. Blev alltså ingen praktik idag =( Hade först tänkt gå dit, men jag blev värre och fick därför stanna hemma. Inte så snällt att gå dit och smitta ner patienter som redan är nedsatta... Haft liiite feber oxå, 37,5 hade jag innan, och jag brukar ligga på ca 36,0 så lite förhöjd temp iaf.

Idag har det alltså inte blivit många knop här hemma. Jag har vilat, vilat och vilat, för att förhoppningsvis kunna ta mig iväg till praktiken imorgon bitti (med tanke på att jag börjar 07.00 känner jag mig inte alltför hoppfull). Jag som skulle träna och allt =( Om jag ska springa Blodomloppet på under 28 min så är det dags att springa av sig lite!

Jahaja, över till annat, Meja kanske?! ;) Sötungen har lärt sig lite nytt idag, hon har börjat skaka på huvudet när vi säger nej, och även lärt sig säga nej själv :P Haha märks det vad vi använder mycket här hemma?! ;) Hon har även börjat sätta ihop "titta" och "där" litegrann, ibland funkar det, men ofta blir det bara "ti-dä", men ibland så kommer det ett "tiitta. dä."
På sista tiden har hon börjat rynka ihop hela ansiktet oxå ibland och typ andas ljudligt genom näsan och flina :P Vet inte vad hon sysslar med, ser ut som hon rynkar ihop näsan på något sätt. Sött är det i alla fall!


Meja rynkar näsan, och visar upp alla sina små tänder =)


Även idag fick hon äta middag själv, vi hade köttfärsfyllda crepes. Hon verkade gilla det och fick i sig det mesta (såklart med en del på golvet/i stolen)
Alfva

Sötfisan börjar ju få hår!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress