- Vardagsrummet
Dags för lite mer lägenhetsbilder kanske?! :) Vårt vardagsrum och kök sitter ihop, så första stora bilden är tagen från köket sett. Vardagsrummet är väldigt svårmöblerat eftersom det är så långsmalt.
Jag gillar egentligen inte hur det ser ut nu, tycker det är för plottrigt och för mycket grejer, men det får vara tills vi flyttar så småningom. Orkar inte lägga ner energi när man förhoppningsvis ändå inte ska bo kvar så hemskt länge till :P





Det jag egentligen är riktigt nöjd med är min älskade ljuskrona och förstoringen på Meja. Matbordet & vitrinskåpet med iofs, men det ska vara mer luftigt. Jag vill ha ett hus nu!
Alfva

Jag diggar verkligen ljuskronan! Vi har rätt liknande vardagsrum, fast vårt problem är för många öppningar och det blir bättre när vi flyttar även om själva vardagsrummet ändå kommer se nästan likadant ut!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Ni har det väldigt fint :) men väldigt långsmalt som du skrev :)

Alfva

Fast nu när jag tittar på stora datorn ser jag att iphonen ljög. Så ser vårt inte alls ut, vi har ju mycket bredare så förstår att ni tycker det är lite svårmöblerat!

ida-maria, mamma till Lykka

Vem vill inte ha hus?! Men bor man här i Sthlm så får man punga ut MASSOR! Får´nog bli radhus för oss.Nångång i framtiden....

JL

Tror någon är ett Metallicafan ;) Ser fint ut men håller med om att det skulle bli luftigare med färre prylar. Hur funkar det att ha vardagsrummet mellan kök och matplats?

Anonym

Älskar fönstren och takhöjden - avundsjuuuk! ;-) Förstoringen på Meja och kronan var också jättefina, du får utgå från de när du gör nytt sen ;-)

Elin

Älskar takhöjden och fönstrena - avundsjuuk ;-) Förstoringen på Meja och kronan var också riktigt fina, du får utgå från dem när du gör nytt sen :-)

malin - mamma till nova

Va fint ni har det hemma! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress