101105 - Plugg m.m.
Gick som sagt med astmasjuksköterskan på förmiddagen i tisdags. Det var intressant, jag hade sån tur att jag hade prickat in en dag då hon hade både en astmautredning, ett rökavvänjningssamtal och en KOL-patient. Den första och sista gjorde spirometri, en undersökning då man testar lungfunktionen genom att man blåser ut så mycket man kan o.s.v. och det verkade så väldigt jobbigt. Man satt och försökte hjälpa till med hela kroppen själv! :P
Fick gå hem efter lunch sen för att fixa min studieuppgift vi hade till torsdagen. Vetenskapliga artiklar, det roligaste som finns...

På kvällen blev det kör där vi övade våra undebrart fina (och annorlunda) julsånger =)

I onsdags var det Hasslödags med min handledare, hon är distriktssköterska där ute varje onsdag, så då blir det lite omväxlande arbete. Mest blodtryck och sen BVC, men lite annat med =) Fick ge intramuskulär injektion precis som sist och så =) Jag har även börjat dokumentera lite med själv i datorn nu, i början satt jag mest och kollade.
Meja hade höstlov i onsdags så hon spenderade dagen med mamma och lillasyster. Åkte dit när jag hade slutat och fick till och med middag med, lyxigt!

Igår hade vi en väldigt lugn förmiddag innan det var dags för att åka in till skolan och basgrupp. Självklart blev jag sen! Jag hatar att vara sen och blir det ändå alldeles för ofta =( Vill vara välorganiserad och i god tid! :P Gick igenom vår studieuppgift och pratade om hur alla hade det på praktiken och så.

...och igår fyllde kära tjockiskisarna 4 år =) Grattis till dem!



Idag satt jag med i telefonrådgivningen och sen gick med "ute-sköterskan". Det är den som tar hand om sånt lite enklare som kommer in under dagen. Idag vaccinerade jag t.ex. en och kollade ett blodtryck. Var ganska lugnt =) Sen slutade jag ju tidigt idag, så skönt! Så nu sitter jag bara och väntar på att Meja ska sova klart på förskolan, sen ska jag hämta henne och åka till stan en runda =)
Alfva

Kostar ju tyvärr en hel del, men vore så sjukt skoj! ;)

Melinda - Mamma till Maja <3

Hon var 39 när Maja kom ja :)



Du är utmanad i min blogg!

Dessa dryga utmaningar ;)

Klara

Hej :) Fin blogg! Jag har några frågor.. Funkar det bra att ha småbarn samtidigt som du pluggar? Var barnet planerat? Gjorde du en studiepaus under mammaledigheten? :) Jag och min sambo funderar på barn och jag har 3år kvar av min utbildning.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress