101010 - Hoppas!
Jaha, så har det gått ett par dagar igen. Tyckte jag var så duktig ett tag och verkligen bloggade varje dag, och viljan finns fortfarande, men tyvärr inte alltid tiden =/ Har tänkt göra det varje dag, men sen har något kommit emellan. Men, här är jag nu ;D

Zumban i onsdags var ju superkul :) Jag var lite skeptisk eftersom klasser med massa koreografi inte brukar vara min starka sida. Alltså BodyCombat t.ex. älskar jag ju, men sånt där man ska sätta ihop massa till en enda lång dans till slut kräks jag lite på. Jag vill ha ut massa av min träning, och inte bara träna huvudet ;) Zumban var ju dock inte så svår koreografiskt på det sättet, rolig dans till härliga rytmer och olika hela tiden, d.v.s. inte sätta ihop en massa :)

I alla fall, blev inte jättemycket gjort ur skolsynpunkt i onsdags, var lite lat =/ Kom liksom inte riktigt igång. Fick stå mitt kast på kvällen och plugga lite mer då, men blev inte klar då heller. Gick och hämtade Meja vid 3och hon härmade bilar hela hemvägen ;)



Blev god middag med helstekt fläskytterfilé och hemgjord potatissallad :)

I torsdags var det pluggdag igen, och fick i alla fall lite mer gjort. Blev åtminstone klar med det jag skulle gjort till morgonen ;) Var inne i skolan då på basgrupp där vi gick igenom äldres syn- och hörselnedsättningar. Blev lite pannkakor & plättar bara till middag, gott och enkelt :)


  

Fredagen hade jag och Meja ledig dag igen, och på planeringen stod bad och träning. Åkte in på förmiddagen till varmbadhuset och plaskade runt ett tag. Meja var inte riktigt så sprallig som sist, men hon var lika glad :) Bara mös runt ganska länge :) Efter det blev det lite lunch med överblivna plättar innan vi fortsatte bort till gymmet där hon fick vara i barnpassningen medan jag utförde ett pass BodyBalance :) Superskönt! Och jag har INTE lika mycket träningsvärk som förra veckan, tack! ;) Hade ont typ vid revbenen hela helgen sen...

På kvällen var det dags för första delen av körhelgen med kyrkokören. Sjöng och åt middag m.m., mycket trevligt :) Fick öva på mitt solo för första gången med, och shiet, är lite nervös för det! Den är så hög och ja, lite svår sådär, menmen, utmaningar gillar vi!



Igår vaknade M upp med jätteont i nacken (sträckning) och en begynnande förskylning. Egentligen skulle han upp och jobba, men det fick bli sjukanmälning, inte lätt att jobba då man knappt tar sig upp ur sängen för att nacken gör så ont =( Det skulle i alla fall vara släktträff sen på eftermiddagen så visste inte hur vi skulle göra först. Men efter att jag och Meja hade varit på ett par timmar körhelg till på förmiddagen hade han bestämt sig för att åka i alla fall, synd att missa något som händer så sällan. Kan lika gärna sitta stilla där som hemma ;) Där fick vi i alla fall god exotisk planka och tårta m.m. Mycket trevligt!


Tog alldeles för lite bilder där, tyvärr... =( Meja hade i alla fall en av sina roligaste dagar någonsin tror jag. Hon sprang och lekte med M:s kusin Emilia massa och plötsligt kunde hon prata lättare än vanligt, sprang hela tiden och skrek "Emiia", haha sötunge! Hon kan bara hon vill ;)

På kvällen var det barnvaktsdags för syskon och kusiner då mamma m.fl. skulle ut och äta middag. De ställer upp så mycket för oss med Meja, så klart man ställer upp :) Plus att jag gärna umgås med syskonen med såklart!

Idag har vi bara haft en klassisk söndag, städat lite och tagit det lugnt. Fikat hos pappa och dem, och M:s föräldrar har varit här och fikat med ;) Jättenyttig helg det här! Var en runda på Maxi också och handlade. Köpte bl.a. en ny pyjamas till Meja för vår 25-procentskupong vi fick på kläder & sånt! Matlistan redo för veckan med, men den får komma upp imorgon :) Sitter och kollar på Flightplan nu med, har sett den förut, men kom inte ihåg vilket sätt det var på ;) Den är bra i alla fall tycker jag!



...och imorgon måste ni hålla en tumme stenhårt för oss! Bara så ni vet ;)
Alfva

Hålla en timme? :o Vad betyder det?

Melinda - Mamma till Maja ♥

Vad är det vi ska hålla tummarna för dådå? ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress