100908 - Omotiverad

Köttbullar stuvade makaroner
Maten var god i måndags =)

Somsagt var vi hemma ihop igår alla 3, och mitt pluggande gick åt skogen. I fortsättningen när både M och Meja är hemma får jag nog åka och sätta mig i skolan och plugga om jag behöver, eller möjligen sätta mig i ett rum där de inte får komma in ;) Det är omöjligt att koncentrera sig när man hellre umgås.



I alla fall, vi lekte mest och så under dagen, och städade och plockade lite. Jag och Meja var ute en runda på förmiddagen, var i lekparken och gungade och lekte i sandlådan, och så åkte hon såklart rutschkana med (favoritsysselsättningen). Inne pusslade hon, lekte med lera m.m.



Vi passade på att inviga hennes nya mössa som jag köpte i måndags då jag handlade :)

Idag var det en lite mer vanlig dag igen, och vid halv 9 lämnade jag Meja på förskolan innan jag åkte in till skolan på föreläsning om psykofarmaka (läkemedel vid psykiska sjukdomar). Det var hyfsat intressant, och när det var slut åkte jag in till stan för lite shopping. Jag hade planerat i förväg att jag ville ha en fleecetröja till Meja och ett par EasyTone-walkingskor till mig (såna som tränar rumpan och benen medan man går). Skorna var lite dyrare än planerat, men jag köpte dem faktiskt ändå. Ibland måste man unna sig, och det var ju i alla fall något vettigt!

Reebook EasyTone fleecetröja fleecejacka turkos
Skorna och fleecejackan. Äntligen fått ihop ett set nu, köpte byxor på Lindex i lördags då jag jobbade, ett par marinblå. Så det blir lite matchande tycker jag i alla fall! :)

Nu ska jag i alla fall gå tillbaka till boken så det blir något gjort idag. Den boken jag håller på och läser i nu, Dynamisk psykiatri, är väldigt tung och jobbig att läsa tycker jag, menmen, det får gå! Dags att hämta Mejan om en timme, då blir det promenad med nya skorna! Oj så fit jag ska bli ;) Får väl försöka plugga lite ikväll med om det går. Blää! Vill att tentan ska vara över nu, detta är intressant, men jag känner att jag har halkat efter lite =/


Drygboken!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Kikade efter mössan idag på Maxi, men den fanns ej här vad jag såg ;(

Anonym

Lovar att skorna ger resultat:) gick 1,5 mil igår och jag känner det i benen:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress