100927 - Fullspäckat
Har haft ett ganska fullspäckat schema - igen - så därför kommer det uppdatering om hela helgen nu i stället :)

Fredag
Jag & Meja hade ledig dag. Efter frukost o.s.v. begav vi oss inåt stan för att bada i varmbadhuset. Skulle först åkt och badat då öppna förskolan hade bad här i Rödeby, men hittade inte öppettiderna på internet, så Googlade lite, och tydligen har alla ÖF utom en lagt ner här i Karlskrona :S Det är så tråkigt när besparingarna ska drabba barnen. På ett sätt kan jag väl iofs förstå det, för det är ju inget de tjänar pengar på...

I alla fall, älskar att bada på varmbadhuset :) Där finns 2 våningar - 1 med varmbassäng och ångbastu och en med kallare bassäng. bubbelpool och torrbastu. Familjebadet i fredags var vid den varma bassängen, dit är bäst att gå med Meja ändå eftersom mest har badat varmt utom i somras. Sen är det små bås man byter om i som är placerade runt om bassängen. Jättemysigt & gammaldags. Det är uppfört 1904 och samma upplägg har behållits :) Där är alltid så lugnt med, de gånger vi har varit där har det bara varit 1 till familj. Meja blev i alla fall hysterisk (på ett bra sätt :P) när vi kom i vattnet. Det var ju så längesedan vi badade nu tyvärr, men hon hoppade nog ca 50 gånger (utan att överdriva) på den halvtimmen vi badade. Helt lycklig var hon =)



Efter badet var vi även en stund i ångbastun (sån riktig som är riktigt vit i luften inne :)), Meja var dock lite skeptiskt till det, så vi var inte där inne så länge. Hon verkade inte kunna andas riktigt som vanligt =/
Klädde sedan på henne mjukiskläder och begav oss till lekparken där Meja fick lunch, gunga lite och sen somna! Blev så besviken då de har tagit bort nästan alla lekgrejer i Hoglands park, där har funnits 2 fina lekparker innan, nu var det bara ett par gungor och en sandlåda. Det är ju det enda offentliga stället man kan leka på i stan, vad jag vet.



Gick sedan upp och fikade med tjejerna för att "fira" deras flytt till Oslo i lördags. Miss you!

På kvällen blev det middag hos våra vänner Ola & Karolina med de andra i "gänget" också. Såå jäkla gott med riktigt husmanskost lagad av kock-Ola, pannbiff & lök med potatis och gräddsås. Till efterrätt blev det marängswiss :) Mumma! Hade som vanligt jättetrevligt i deras sällskap! Meja somnade till slut och fick läggas ner i Willes dockvagn :D haha!



Lördag
Jobb & kalas. Fick börja dagen med att gå upp tidigt... Lämnade av Meja hos mamma o Co. eftersom både jag och M skulle jobba förmiddagen. 8-13 var min tid, lite lagom sådär :) Haha lite kul när vi satt där på morgonen och undrade varför det inte hade kommit någon till kassan än vid typ 10 över 8 - då hade vakten glömt låsa upp dörrarna ;D Inte så kul för kunderna så klart, men vi skrattade lite, det var ju faktiskt lite komiskt!

Efter jobbet blev det bara hem snabbt för att sedan bege oss på 1-årskalas hos M:s kusin. God mat och fika blev det där =)


Söndag
Inredningsparty. Städade mest hela dagen, det var verkligen välbehövligt! På eftermiddagen/kvällen var det dags för inredningsparty här hemma med företaget Innerum. Fina grejer, och inte så hemskt dyrt heller! Köpte ett underlägg till katternas matskål, och M beställde 2 kaffemuggar & 1 "gubb-kruka", vad de nu heter som ser ut som en liten gubbe?! :)
Lina

Va mys det ser ut :) Jag hålkler med, det är skit att nästan alla ÖF har bommat igen. Bara kungsmarken som är öppen nu väl? Vi var mycket i både Jämjö och i stan då Ninni var liten, ja även då Neo föddes.



Jepp, 4 veckor lär gå snabbt - hoppas jag ;) Kanske är det världens bästa praktikplats, vad vet jag? Lika bra att behålla den inställningen :)



Ha en skön kväll! kram

Madde

Så mysigt ni verkade ha när ni badade! Skulle nog Melina också älska, men det är jämt så mkt folk här och det gillar hon inte riktigt!

Ska maila bilder o sånt till dig, men det är ingen stress, internet strular just nu men under helgen ska vi byta så det blir nog i nästa vecka så kan du bara kika på det när du har tid! =)

Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress