- Gran Canaria dag 3-5

På fredagen började jag, pappa & Meja morgonen med en liten promenad innan vi åt frukost och spenderade förmiddagen vid poolen. Efter lite lunch vandrade vi iväg till stranden i stället, Meja somnade i nya bärsjalen på vägen, men vaknade när jag skulle lägga ner henne där, vilket resulterade i en ganska grinig eftermiddag. Hon grävde i alla fall lite och kände på vattnet, och jag badade =)
Framåt kvällen när vi hade gjort oss i ordning gick vi en runda till lekparken & satt lite i poolbaren innan det var middagsdags. Efter middagen var det balkonghäng som gällde, med 4-mannawhist (vinst av mig & pappa!) och drinkar.







Lördagen inleddes även den med liten promenad med pappa & Meja. Efter frukost blev det poolområdet hela dagen. Till lunch åt Meja för första gången på semestern hyfsat, det hände 2 gånger... Sen glass en gång om dagen ;) På eftermiddagen blev det lite vila på rummen innan middag.
Efter middagen skulle vi gå ner till San Agustins casino, och när vi väl hittade det öppnade det inte förrän 9, vi var väl där 5 i halv eller så. Orkade inte vänta, så gick hem igen :P




Söndagen hade vi planerat att gå på marknad i Playa del Inglés, eftersom det stod i Apollos broschyr att det skulle vara där då. När vi väl hade vandrat de 4 kilometrarna dit fanns det dock ingen marknad, och när vi kontaktade Apollo så sa de också att nej, det är ingen marknad där på söndagar. Som "tur" väl var var det i alla fall lite mulet och inte lika varmt denna förmiddagen, så det var bara att traska tillbaka igen. Vi som ville på marknad =( Klarnade i alla fall upp lagom tills vi var tillbaka, då det blev lite lunch och sedan en lugn eftermiddag. Solade och läste på balkongen lite! I kvällningen bestämde jag och M oss för att spela tennis. Gick sådär med en liten småtjurig Meja på planen. Menmen, lite blev det spelat i alla fall =) Efter middag sedan blev det lite häng i poolbaren och på balkongen.


Melinda - Mamma till Maja ♥

Vilka härliga bilder :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress