111212 - OH HAPPY DAY!

Vilken alldeles underbar dag det är idag! :D

Till exempel så har jag fått jobb!!! Det ringde i morse från bemanningsenheten på sjukhuset, och de meddelade att jag var välkommen till dem om jag fortfarande var intresserad. Om jag var! Därefter ringde jag upp chefen där jag jobbade i somras eftersom hon hade sökt mig, och hon meddelade att de jättegärna ville ha mig dit. Tror ni jag är glaaaad?! :D

Ja, annars sen sist har det mest varit lite uppsatsskrivande och lite julpysslande. Vi har nu slagit in alla julklappar, utom de två som är kvar att köpa. Jag, Meja och kusin har även pysslat ihop lite nejlikeapelsiner :) Luktar ljuvligt i närheten!





Förövrigt är Meja typ världens härligaste unge, för det mesta. Hon är alldeles full av bus och skratt, men även trots och gråt. Idag har hon varit sjuk och hemma med mig och min C-uppsatsvän! Stackaren blev alldeles supersnorig i helgen och idag har hon varit lite varm och klagade tidigare på ont i örat. Hoppas hon är bättre imorgon så hon i alla fall kan åka på luciatåget på förskolan!



I fredags var M och pappa m.fl. på lite julbord och sånt, så jag och Meja våldgästade pappas fru på fredagsmys. Vi vräkte kyckligsallad, choklad och saffransbullar, kollade på Idol-finalen (jag som inte sett ett avsnitt i år, haha!) och Top Gun. Meja var inte sugen på kyckling alls, hon skulle ha gröt, haha! Hon skulle lätt kunna leva på det!

Alfva - i preggoland!

GRATTIS till jobbet - KUL!

Malin

TACK! Trodde det bara var min unge som betedde sig såhär, men då är det fler barn. Troligtvis är det väl den där jädra trotsåldern :S Och det påverkar ju som så säger oss båda, för vi vill ju hinna umgås och jag måste få ha lite egentid på kvällarna innan jag själv lägger mig och ger mig på en ny dag.. Och så är hon ju jättestökig på nätterna.. Denna natten fick man väl sova på sin höjd tre timmar sammanlagt :/



Roligt att du fått jobb! Så man inte blir stående utan efter allt plugg utan att man får komma direkt ut i arbetslivet. :)

Melinda - Mamma till Maja ♥

Och Maja som inte ens gillar gröt alls! :) Härligt att Meja gör det! OCH STORT GRATTIS till jobbet, måste kännas underbart! När börjar du jobba och hur många procent?

Melinda - Mamma till Maja ♥

Gud va bra skrivet angående genusinlägget i min blogg! Exakt så tycker jag också! På vissa låter det verkligen typ som om man klär sin unge i rosa för att hon är flicka, är man en dålig förälder. Samma sak med pojkar, med att köpa blått. Jag blir också jätteirriterad på den där diskussionen.. Därför jag inte yttrade mig så mkt ;) Jag har alla möjliga fina färger på kläder till Maja! Älskar färger :)

Josefine

Haha Sussi, det är inte jag som har strumporna.

Men vi kan väl klämma in en fika ändå?

Linda

Grattis till jobbet!!

Tack för påminnelsen om apelsin-nejlikor - det måste vi göra i helgen!!



Hur har det gått för dig efter FF? Snaaart är det dags för min del :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress