110201 - Shopping
Gick bra igår på träningen, förutom att jag kom dit lite för sent för att köra så pass mycket på crosstrainern som jag hade tänkt. Jag ska minsann straffa mig själv på torsdag!


Provade nya byxorna - supersköna!

Åkte och handlade efter skolan - alldeles för dyrt - med Meja eftersom hon och M kom dit då han skulle jobba. Skulle ställa mig och kolla efter lite nytt smink då jag ska rensa ur bland allt gammalt skräp jag har. Fick dock bara med mig en ny foundation, för jag hade inte ro att stå där och titta.

Hem - laga mat - äta - åka och bestämma sånger till nästa gång jag ska sjunga i kyrkan - kör - hem - lägga sig var ungefär resten av dagen ;)


Bustrollet!

Idag gick jag upp tidigt och pluggade på lite om motiverande samtal innan jag och Meja (höll henne hemma idag med eftersom hon fortfarande är lite lös i magen, inte så trevligt för dem) begav oss in till Caroline i klassen för att spela in vår film om detsamma. Haha, den blev sjukt bra ;) Meja fick vara med lite också för hon var inte så sugen på att vara själv.


Min lilla rockbrud idag! :)

Åkte ut till Maxi och Lindex igen sen och fick lite mer ro till att köpa smink (tyvärr, för det blev dyrt ;P). Blev en ny rouge, ögonskuggepalett med lite vårfärger & en concealer. Inne på Lindex hittade jag en underbar klänning inför bröllop i sommar till Meja - halva priset! Hade kostat 350, kostade 179:- nu! Som en liten prinsessa blev hon =)


Ska såklart inte ha kläder under, framför allt inte så omatchande :P

Nu har vi lagat mat & ätit och ska bege oss iväg mot gymmet för att lämna över Meja till M och träna Indoor Walking innan kvällens körövning!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress