110210 - Hälsoinformationsdagarna
Sorry, det har varit lite mycket sista dagarna! ;) Eller ja, det har ju faktiskt bara gått 2 dagar, så så farligt var det inte.

I tisdags var det dags att genomföra vår hälsoinformationsdag på skolan. Min grupp hade om sex och smittspridning, och vi delade ut kondomer, delade ut broschyrer om sexuellt överförbara sjukdomar (på både svenska och engelska), vi hade ett bildspel med information om och bilder på sjukdomarna, planscher med statistik och information om vart man kan vända sig, och så svarade vi på frågor. Framför allt (i princip bara) var det utbytesstudenterna som kom fram och frågade frågor. Jättelätt att prata medicinskt på engelska :P Dessutom är indisk engelska inte det lättaste att förstå heller! I alla fall, det är skrämmande vad lite många från andra länder vet om sånt här. De visste knappt hur man använde en kondom, och visste inte mycket om sjukdomarna. De trodde också att det gick att skydda sig mot dem med andra sätt än kondom :S I alla fall, vi nådde nog fram till en del i alla fall! :)


På eftermiddagen fick Meja spelet när vi hade ätit :P Hon satt och typ pruttade med munnen och spottade och gapskrattade åt sig själv! Vi försökte säga åt henne att man inte får spotta, men det gick inte, för hon var så förbaskat söt!



Efter maten bar det av in till stan för träning och kör. Lika skoj som vanligt på den kören :)

Igår förmiddag åkte jag in och tränade igen, ett ganska långt pass på nästan 1½ timme. Åt lite lunch i skolan med Caroline innan vi mötte upp basgruppen för att kolla in hälsoinformationsdag nr 2, där den andra hälften av grupperna hade. Ett litet bedömningsmöte med hela klassen senare så bar det av hemåt igen!
Hämtade Meja och det var verkligen vårigt ute igår. Hon tyckte att hon ville stanna ute och gunga så det gjorde vi så klart en stund, och jag informerade henne om att det kan man göra nu, när snön i princip är borta...MHM, när jag vaknade i morse var det snöstorm utanför fönstret!


Clementin är mumma efter lite friskt luft!

Jag blev extra glad över snöovädret i morse eftersom vi var tvungna att gå till förskolan i morse. Vi har nämligen bara en fungerande bil för tillfället (och har god lust att inte laga skrället som är sönder, för det är inte värt det! Får se hur det ska lösas...). Jaja, lite motion blev det i alla fall, motvind och nysnö med vagn, det är grejer det! Får se hur det är när jag ska hämta henne sen.



Ska i alla fall skriva klart hemtentan nu, sen städa lite. Ikväll ska jag in på BodyCombat för första gången på länge, det ska bli så kul!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress