110213 - Söndag
Jag glömde ju igår lägga upp bilder på min lilla cooling i fredags, haha! Jag frågade henne på morgonen om hon ville ha tofs eller fläta, och det blev tofs. Så frågade jag "Hur många? En?" Hon skakade på huvudet. "Två?" Fortfarande nekande. "Tre?" Ungen sken upp som en sol och skrek "teee!" och nickade :) Så så fick det bli!



Idag började morgonen med simskola, väldigt osugen på att gå upp kan jag säga att jag var! Inte sådär jätteskoj när klockan ringer 07.00 en söndagmorgon ;) Menmen, väl där gick det bra i alla fall och jag jag kom hem med =) Resten av dagen har gått i lugnets tecken, förutom en liten utevistelse innan med lite gungande för Meja och sedan promenad för mig och M. Annars har vi bara varit! M:s bror och han sitter och spelar TV-spel nu så jag passade på att ta mig en helkväll framför datorn nu när Meja somnat =)



Haha, M plockade 2 "blommor" till Meja när vi var ute. Dessa höll hon sedan i handen under hela promenaden (medan hon sov), sötunge!
mamma

Underbar header du gjort!! Såå fina bilder!

Och bilderna på Meja i tofsarna - sååååå söt!!!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Haha, va gulligt med tre tofsar :) Ingen idé att göra tofsar på Maja, dom får ändå inte sitta kvar :P Lite tråkigt eftersom jag gärna skulle vilja ha tofs när hon är på dagis! Det ser ut som att du har mindre tofsar, såna här små gummiband?? Köpt?? :)

Malin

Men vilken sötnos :D Ett riktigt bustroll i dom där toffsarna!



Ja RS toppen är över nu, fick fortsätta inhalera sista dygnet, men nu har vi kvar matvägran. Hon äter inte mer än 300-400ml ersättning på ett dygn! Ena doktorn tyckte sond andra skickade hemma oss för att fortsätta nöta på hemma. Dom var väldigt oense, men hemma är vi nu iaf. Vi kämpar på hemma nu iaf och så får vi ju se hur de utvecklar sig :-)

Alfva

Headern blev super! Och tofsarna är ju SÅ söta!

nathalie

hallå! vad tycker du om min nya design? :)

ha en bra kväll :D

Beatrice, mamma till Devin & gravid i v. 23 ♥

Haha, vad söt hon va i tre tofsar! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress