110220 - Helg

I fredags tänkte vi ta bussen till mamma o Co. och ta en promenad efter att vi ätit lunch (Meja fick pannkakor och bara vräkte i sig). Kul bara att när jag kom till bussen var där redan 2 barnvagnar på, vilket gjorde att jag inte kunde åka med =( Tycker det är förbaskat dåligt, de borde ha någon bagagelucka eller något att lassa in vagnar i om det blir fullt, eller fällbara säten eller något. Här ute på landet är det ju inte bara att ta nästa liksom, det var ju 3 timmar tills nästa gick. Tur man har en snäll mamma som hämtade oss så vi fick en liten promenad i det fina - men kalla - vädret =)



    

Efter det blev det även lite mellanmål hos dem innan vi fick skjuts hem igen, oj vilken lyx ;)



Lillebror följde också med hem på fredagsmys, och lagom tills M kom hem från jobb och träning hade vi bakat/lagat köttfärspaj och skinkpaj. Gott var det, och kvällen avslutades sedan med lite frukt =)





Lördagen igår spenderades på travet i Kalmar där det var V75 :) Meja fick underhållas av farmor & farfar i stället eftersom de gärna ville ha henne, och hon hade nog roligare hemma ;) Spelandet (nej, inget storspelande för oss) gick åt skogen i början, men sista V75-loppet satt, både 7 rätt på systemet och vårt vinnare-spel :) Så kom hem 2000:- rikare i alla fall. Detta la vi sedan på att beställa ett par reservdelar till bilen idag, kul! Inte ens till den som är sönder, utan den andra...

Idag börjades morgonen med simskola ett tag, innan jag fick hoppa upp mitt i och gå tidigare för att sjunga i kyrkan. Eller ja, församlingshemmet, eftersom kyrkan är under renovering. Åkte hem och vände för att bege oss på kalas hos morbror & flickvännen där vi fick grillade hamburgare och korv. Yummie!




Väl hemma slängde jag mig på soffan med Sex&theCity2 på, orkade inte göra annat. Trött som attan! Nu ska vi in och lägga oss med ett avsnitt Lost innan sovdags! Godnatt!

Isa

Vilken otur med bussen. Så himla dålig planering av dem. Bagageutrymme liksom ?

När ska vi ta den där fika eller msndaten? ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress