110112 - Resletande

Hej på er!

Igår var både M & jag lediga, så såklart Meja med! Jag och M fortsatte plocka här hemma, städade i ordning det mesta i vårt lilla rum (datarum) som varit kaos ett tag och vi bara slängt in alla grejer i. Men nu så =) Nu ska det sista fixas bara, och sen ska datorn in där och stanna där! Man behöver faktiskt inte sitta med den i knät vid TV:n ;)

Vi fick även hem bilderna igår från Expressen-fotograferingen, såå fina var de =) Visst gillade jag väl dem mer eller mindre, men jag tycker alla blev bra i alla fall! Bilderna är tagna av fotografen Mats Samuelsson, kika gärna in på hans andra fina bilder =)

 


På kvällen blev vi bjudna på middag hos pappa + sambo, mycket gott och trevligt. Vi började även prata resa lite, eftersom det börjar bli dags att boka om vi ska få en resa i vår innan allt är slut. Från de närmsta flygplatserna här är redan en hel del slutsålt! I alla fall så är man ju ganska grymt sugen nu efter den ordentliga vintern här. Resan blir antagligen en riktigt Svensson-resa, men all inclusive och allting, och vi har hittat ett par billiga alternativ, någon av Kanarieöarna eller Egypten blir det nog. Detta hotellet i Egypten ser väl inte helt fel ut:


Jag är sugen nuuuu!

Igårkväll var det även dags för kören att starta igen, och det var lika kul som vanligt. Vi sjöng bl.a. Båtlåt och någon engelsk jättefin låt jag inte kommer på vad den heter nu. Menmen, fin var den i alla fall!

Idag var Meja på förskolan en stund på förmiddagen, 9-12, och nu sedan jag hämtade henne har hon sovit gott. Dags för mig att äta lite lunch nu och sedan ska vi hem till mamma o Co. och få lite hundupplärning inför nästa veckas hundpassning.

Melinda - Mamma till Maja ♥

Finfina bilder på er :) särskilt bild nummer två & sex! :)

mamma

Gud vilka underbara bilder på er - superfina:)!!!

Pernilla Welander

Gud vilka fina bilder!!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Jaa, verkligen jättetråkigt! På Majas dagis har dom inga bestämda platser vid maten, då får dom sätta sig vad dom vill sa dom. IDAG hade vi fått en post-it lapp med Majas namn på en hylla, men det är för att hon ska få en annan hylla när ett av barnen där går över till en annan avdelning snart.

Alfva

Åh, jättefina bilder!

Har du/ni varit i Egypten tidigare? Eller Turkiet? Jag skulle tänka mig att åka dit på AI, men inte annars fast jag har ju varit där tidigare också.

Drömmer och planerar semestrar i huvudet nu! Spännande saker att se fram emot! :)

Zandra

Vilka fina bilder vännen!!

Vad roligt med att Expressen ville göra en arktikel om din lilla famillj. :)

malin - mamma till nova ♥

Ja jag har blivit moster!! :D



Men gud så fina bilder på er! :)

Alfva

Och jo - de där frökusarna är ju helt underbara. Tänk att de kan vara nyttiga också?! Heelt sjukt! ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress