110129 - Maginfluensa?
Haha, Meja var inte alls trött igår. När jag hade väckt henne efter middagssovningen låg hon kvar på soffan i en timme och kollade på Nicke Nyfiken, utan att röra sig ur fläcken.



På kvällen var det såklart dags för fredagsmys, så lagom till M kom hem lagade jag och Meja till en god pastagratäng till middag, och dukade lite extrafint. När hon hade somnat sedan blev det grönsaker med dipp och film för oss.



Idag sov Meja till nästan 10 (!) och jag undrade vad som hade hänt. Efter lite frukost var hon jättekonstig, helt slö och tyst och stilla, och efter en stunds mys i sängen somnade hon igen! Sov någon timme och när hon hade vaknat och M hade kommit hem från jobbet fick vi förklaringen. När jag tog fram maten sa hon "uä" och ut kom den lilla frukosten hon hade fått i sig. Jag sa ungefär nejnejfanfanfannejfan! Magsjuka är ungefär min största skräck (ja, förutom att det ska hända min familj något och så såklart!) Har lite fobi för att kräkas. I alla fall var det tack och lov bara den gången (peppar, peppar), sen har det blivit två blöjor med. Hon har gradvis blivit piggare under dagen och även ätit. Hon fick till och med i sig lite semla nu ikväll :P Vi försökte ta det lugnt i början med bara lite makaroner, sen kokt kyckling och makaroner, och det gick ju hur bra som helst!



Typiskt att det blev just idag, när vi skulle hem till pappa + sambo på middag =(

Nu börjar jag känna mig lite illamående (neej!), så får se hur natten artar sig. Vi har spritat oss idag i alla fall, och inte använt toaletten Meja var på, än. Måste skuras ordentligt först! Menmen, blir det ingen sjuka för mig (håll en tumme!) så bär det av mot min första dag som simlärare imorgon, det ni! Bestämdes lite hastigt och lustigt idag. Så där kommer söndagsmorgnarna spenderas framöver!

Shoppade lite igårkväll med, och det är redan på väg hem till oss

Isabelle

Vad söt hon är Meja! Dör varje gång jag ser henne :-) krya på henne!

Hanna

Åh vad kul att du ska börja som simlärare!

Har du jobbat med det innan?

Jag jobbade som det i 4 år, och det är verkligen kul att se hur alla lär sig simma.

För vilka åldrar kommer du köra? :)

Kram

Alfva

Å nej! Hoppas ni inte blev sjuka!!

Kul att vara simlärare! Det passar di!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress